Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Almanya'dan Antalya'ya tatile gelen ve gözünde yaşadığı sıkıntıdan dolayı ameliyat olan Magdeburg Üniversitesi'nde Çocuk Psikiyatristi Bölüm Başkanı Daniela Schulz, ülkesine döndükten sonra ameliyatı gerçekleştiren Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Burak Bilgin'e gönderdiği mail ve video ile teşekkür etti.

Magdeburg Üniversitesi'nde Çocuk Psikiyatristi Bölüm Başkanı Daniela Schulz, Almanya'dan Antalya'nın Manavgat ilçesine ailesiyle birlikte tatile geldi. Schulz, bir süre sonra gözünde karartı fark etti. Yaşadığı problem nedeniyle Manavgat'ta bir hastaneye başvuran Schulz, retina kanaması teşhisiyle Özel bir hastaneye sevk edildi. Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Burak Bilgin tarafından muayene edilen Schulz'a, ön tanı lazer tedavisi teşhisi konularak vitrektomi ameliyatı önerildi.

Read more!
"AMELİYAT OLMAYA KORKTU"

Türkiye'de ameliyat olmaktan korkan Schulz, Doktor Burak Bilgin tarafından ameliyata alındıktan sonra şikayetleri sona erdi. Tatilini bitirip tekrar Almanya'ya dönen Danila Schulz, Almanya'da ameliyatın nasıl olduğu konusunda kendi doktoruna ve üniversite hastanesine de muayene oldu. Oradaki doktorlardan da ameliyat ile ilgili oldukça iyi sözler duyan Schulz, ameliyatı gerçekleştiren Dr. Burak Bilgin ve hastaneye görev yaptığı hastaneden hem mail göndererek hem de video çekimiyle teşekkür etti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ