Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğuştan yakalandığı İktiyodis Vulgaris hastalığı sebebiyle acı çeken 3 yaşındaki Dila Alp, hastalığının şifasını Hatay'da buldu.

Vücudunun tamamı buruşuk ve timsah derisi gibi görünen bir şekilde doğan Dila'nın rahatsızlığı, Hatay'da bir termal tesisteki şifalı suda geçti. 5 gün şifalı suda tedavi gören Dila'nın vücudunun büyük bir kısmı normale döndü.

Basında yer aldıktan sonra yurt içi ve yurt dışından bir çok kişinin yardım etmek için aradığını söyleyen anne Seda Alp, "Kızımın hastalığı için herkes yardım etmek istedi. Onlara teşekkür ederim. İstanbul Belediye Başkanı bizi İstanbul'a çağırdı, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördük fakat bir sonuç alamamıştık. Doktorlar tedavisi yok dediler. Üzüntülü bir şekilde geri gelmiştim." diye konuştu.

En son Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah'ın katkılarıyla Hatay'daki tesiste bulunan kaplıcaya gittiklerini belirten anne Alp, "Oteldeki şifalı su kızıma iyi geldi ve vücudunun büyük bir kısmı normale döndü. Artık kızım koşup oynayacak, kaşınmayacak, ağlamayacak. Çok mutluyum, bizimle ilgilenen herkese teşekkür ederim." dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ