"Estetik cerrahiyi en iyi taşıyan Ajda Pekkan'dır"
Estetik cerrahi duayenlerinden Prof. Dr. Onur Erol, Kutlu Esendemir'e "selülit" ve estetikle ilgili merak edilenleri anlattı
ABONE OLŞARKICI Gülben Ergen’in Bodrum Gündoğan’da denizden çıkarken çekilen ve bacaklarındaki selüliti yansıtan fotoğrafları geçen haftadan bu yana tartışma konusu. Yazmevsiminin giderek kendini hissettirdiği şu günlerde kadınların önde gelen arayışlarından biri de selülit sorununa çözümbulmak. Prof. Dr. Onur Erol, Türkiye’nin estetik cerrahi duayenlerinden. Uluslararası başarılara imza atmış, Ajda Pekkan, Filiz Akın, Deniz Akkaya gibi birçok şöhrete, “biçimvermiş” bir hekim. Prof. Dr. Onur ile son günlerin iştahlı tartışması selüliti ve elbette estetiği konuştuk.
KUTLU ESENDEMİR - GAZETE HABERTÜRK
- Gülben Ergen’in selülitli fotoğraflarının medyaya yansıması, bir kadın için adeta dünyanın sonu mu? Herkesin özel bir alanı bulunuyor. Gülben Hanımgibi tanınmış insanları fotoğraflayıp yayınlamanın doğru olduğu konusunda emin değilim. Ama şu faydası var: İnsanlar selüliti öğreniyor ve o kişi sayesinde bu sorun gündeme geliyor.
- Bu durum Hülya Avşar’ın da başına gelmişti. İyi para kazanan bu kişilerin selülitlerinden kurtulmaları bu kadar zor mu?