Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA'da,iş yeri sahiplerini arayıp 'Terörle Mücadele Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği için bağış topluyoruz' diyerek dolandırıcılık yaptığı belirlenen 3 şüpheli tutuklandı.

        Söğütlü ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren işletmeciler, kendilerini telefonla arayan kişilerin, 'Terörle Mücadele Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği' adına para talep ettiği yönünde jandarmaya ihbarda bulundu. Söğütlü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları incelemede, söz konusu dernekle bağlantılarının olmadığı belirlenen kişilerin, dolandırıcılık amacıyla aramaları gerçekleştirdiğini tespit etti. Ekiplerin çalışması sonucu, bu yöntemle 4 bin 500 TL toplayan 3 şüphelinin kimlikleri tespit edildi. Şüphelilerden B.Ö. (32) Sakarya'da, E.D. (42) ve A.E. (55) ise İzmir'de yakalandı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler