Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun'un merkez Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 3 zanlıdan 1'i tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde irtibatlı oldukları kişilere uyuşturucu sattığı belirlenen S.G. ve Ö.D'nin yakalanması için çalışma başlattı.

        Zanlıların kaldığı otele operasyon düzenleyen ekipler, odalarında yaptıkları aramada 54,8 gram sentetik uyuşturucu, hassas terazi ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi, şüphelileri ise gözaltına aldı.

        İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi'nde de şüpheli M.Ş'nin ikametinde yapılan aramada 3,32 gram sentetik uyuşturucu, 6 kapsül sentetik ecza hapı, 15 mermi ve uyuşturucu kullanma aparatı bulundu.

        Gözaltına alınan M.Ş, emniyete götürüldü.

        İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.G. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, Ö.D. ve M.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler