Şanlıurfa'da sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi Balıklıgöl'de su seviyesi yükseldi
Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı'nın ilk gününden itibaren etkili olan sağanak yağış bazı bölgelerde sele neden oldu. Kentte cadde, sokak ve yollarda göl oluştu, Balıklıgöl'de su seviyesi yükseldi.
Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı'nın ilk gününden itibaren kentte etkili olan sağanak yağış, bazı bölgelerde olumsuzluklara neden oldu. Bayramın 3'üncü gününde şiddetini artıran sağanak yağış, cadde, sokak ve yoları göle çevirdi. Göle dönen yollarda ilerleyen araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Kentin tarihi ve turistik noktalarından biri olan Balıklıgöl'de de su seviyesi yükseldi.
Yetkililer, yağış etkisinin sürdüğü kentte, vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarıda bulundu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.