Satırlardaki analiz ürküten gerçeği ortaya çıkartıyor
İstanbul Esenyurt'ta pencereden atlayan Emine Özdemir'in yoğun bakımdaki tedavisi sürerken evden çıkan not kağıtları yaşadığı dehşeti ortaya çıkarmıştı. Özdemir'in ortaya çıkan not kağıtlarını inceleyen Yazı Analiz Uzmanı Pelin Eren, grafolojik bakış açısıyla değerlendirmelerde bulundu. Yazı analizinde de ürküten gerçek ortaya çıkıyor. Eren, Özdemir'in yazdığı notlarda vuruş sayısının fazlalığı, kaygı, korku ve endişeyi işaret ettiğini vurguladı. Özdemir'in sinir sisteminin çöktüğünü belirten Eren'in detaylı analiz değerlendirmesi Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberinde.
ABONE OLEsenyurt'ta yoğun bakımda olan 36 yaşındaki Emine Özdemir'in yaşadığı dehşet not kağıtlarında da ortaya çıktı.
Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre 36 yaşındaki Emine Özdemir yaklaşık 9 ay önce Muhammed Özdemir ile sosyal medya üzerinden iletişim kurarak tanıştı. Kısa süre sonra aralarında duygusal bir ilişki başladı.
Bir süre sonra eşinden boşanan Muhammed Özdemir, Emine Özdemir ile evlendi. Bir süre sonra iddialara göre Muhammed Özdemir kıskançlık nedeniyle Emine Özdemir'e şiddet uygulamaya başladı.
Şiddet gördüğü için psikolojik sorunlar yaşamaya başlayan Emine Özdemir, 28 Ocak Cumartesi günü Esenyurt İnönü Mahallesi'ndeki apartmanın 4'üncü katındaki evinin penceresinden atladı. Kadın yoğun bakımda ölümle savaşırken evde çıkan not kağıtlarına yaşadıklarını anlattığı ortaya çıktı.