Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Bakan: Hadise'nin hayatı güzel - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Seda Bakan, önceki gün bir cilt bakım ürünlerinin tanıtımına ev sahipliği yaptı. Bakan, etkinlik sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan ve kızı Ela için evinde mevlit okutan oyuncu, "Ben Leyla'da da mevlit yaptım ve paylaştım. Kendi örf ve adetlerimizi seviyorum. Dinimizi yaşamaya çalışıyorum, bunlar bana yaşama sevinci veriyor. Aile hayatıma çok dikkat ederim" dedi.

        2

        "UYKUSUZ GECELER SÜRÜYOR"

        Bir süredir ekranlardan uzak olan Seda Bakan, "Şu an kabul ettiğim bir proje yok, uykusuz geceler sürüyor. Eşim de yardım ediyor tabii ki. Biri ağlayıp, diğeri bağırdığı zaman orada sıkıntı yaşanabiliyor" ifadelerini kullanarak, güldü.

        Bir tane bakıcıları olduğunu belirten Bakan, "Ben Leyla'ya hamile iken geldi ve hala onunla devam ediyoruz. Elimden geldiği kadar benimle olmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.

        3

        "KISKANMALAR BAŞLADI"

        Büyük kızı Leyla hakkında açıklamalarda bulunan Seda Bakan, "Her şey güzeldi ama kıskanmalar başladı. Leyla, bebeğim kucağımdayken yanımdan geçerken bir tane yapıştırmaya başladı. İlla ki kıskanacak, biz de bazı şeyleri kıskanıyoruz" dedi.

        Hamilelik sürecinde aldığı kiloları dert etmediğini belirten oyuncu, "Ben kilolu olmayı çok sevdim, her şeyi yiyip içebiliyorsunuz. Harika bir durum" ifadelerini kullanarak, kahkaha attı.

        4

        "YAKIŞIKLI ERKEĞİN YANINA GÜZEL KADIN LAZIM"

        Farah Zeynep Abdullah'ın "Başrol erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar” şeklindeki çıkışını yorumlayan Bakan, "Böyle bir şey yaşamıştır. Boşu boşuna böyle bir şey yazmaz herhalde. Ben böyle bir şey yaşamadım, yorum yapmak doğru olmaz. Yakışıklı erkeğin yanına güzel kadın lazım tabii ki. Bu dünyada böyledir" açıklamasını yaptı.

        5

        "HADİSE'NİN HAYATI GÜZEL"

        Mehmet Dinçerler'den geçtiğimiz haftalarda boşanan yakın arkadaşı Hadise hakkında da konuşan Seda Bakan, "Şu an yurt dışında, gelince doğum gününü kutlayacağız. Onu çok seviyorum. O mutlu olsun, başka hiçbir şey istemem. Onun hayatı da güzel, her şey yolunda" dedi.

        6

        EV ARIYOR

        Öte yandan Hadise, olaylı ayrılığın ardından hayatında yeni bir sayfa açmak istiyordu. Ünlü şarkıcı, eski eşiyle yaşadığı Riva'daki evden taşınıyordu. Hadise'nin yeni bir ev arayışına girdiği de öğrenilmişti.

        7

        "SANATINI KISITLAMAYA YÖNELİK DAVRANIŞLARDA BULUNMAYA BAŞLADI" İDDİASI

        Ünlü şarkıcı ile Mehmet Dinçerler'in 30 Nisan'da evlendikleri belirtilen boşanma dilekçesinde, Mehmet Dinçerler'in nikah masasına oturduktan kısa bir süre sonra, Hadise'nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığı iddia edilmişti.

        8

        Dilekçede, "Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" denilmişti. Hadise, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayarak "Evlilik Birliğinin Sarsılması" başlıklı Medeni Kanun 166. maddesi uyarınca boşanmayı talep etmişti.

        9

        TEK CELSEDE BOŞANDILAR

        Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya Hadise ve Mehmet Dinçerler katılmamıştı. Kararını açıklayan mahkeme Hadise ile Mehmet Dinçerler’i tek celsede boşamıştı.

        Hadise'nin avukatı Hakan Öncel, "Müvekkil Hadise Açıkgöz tarafından Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde açılan davada, boşanma kararı verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" demişti.

        10

        "DAHA ÖNCE GERÇEKLEŞEBİLİRDİ"

        Öncel, duruşma sonrası yaptığı açıklamada ise, “Basına yansıyan haberlerden dolayı süreç biraz uzadı. Birtakım anlaşmazlıklar vardı. Sonuçta bunlar çözüldü ve iki hafta sonra boşanma gerçekleşti. Yoksa daha erken de boşanma gerçekleşebilirdi" ifadelerini kullanmıştı.

        "PROTOKOL İMZALANDI"

        Mehmet Dinçerler'in avukatı Dilara Recepoğlu, "Ortak irade ile evlilik hakkı sona erdi. Basın yasağı olduğu için detay veremiyorum. Mahkeme öncesinde kendi aralarında protokol imzalanmıştı" demişti.

        11

        ÇEKİŞMELİ BOŞANMA

        Çift, evliliklerinde birinci doldurmadığı için anlaşmalı olarak boşanma davası açamadı. Davaları çekişmeli olarak gerçekleşti. Evlilikte bir yıl dolmadan tek celsede boşanabilmek ancak anlaşmalı boşanma halinde mümkündür. Türk Medeni Kanununun 166/3. maddesi ile 'Evlilik en az bir yıl sürmüş ise eşlerin birlikte başvurması ya da bir eşin diğerinin davasını kabul etmesi hâlinde evlilik birliği temelinden sarsılmış sayılır' hükmü getirilmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ