Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Sayan nikah öncesi yüzünü gerdirdi! - Magazin Haberleri
        1

        İlk evliliğini 1987 yılında yapan, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan bir çocuk annesi Seda Sayan, şarkıcı Çağlar Ökten’le ilişkisini resmiyete dökmeye hazırlanıyor. 7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenecek olan sanatçı (59), nikah öncesi geçirdiği estetik operasyonlara bir yenisini daha ekledi.

        2

        BU KEZ 'DEEPLIFT' TEKNİĞİ!

        Son olarak örümcek ağı estetiği ve Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan, yine doktorunun kapısını çaldı. Bu kez “Deeplift” tekniğiyle yüzünü ve gıdısını gerdiren Seda Sayan, operasyon sırasında çekilen videosu yine sosyal medya hesabından yayınladı.

        3

        SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

        Sayan’ın geçirdiği operasyon hayranlarını ikiye böldü. Birçok kullanıcı böyle bir işleme gerek olmadığını savunurken, bir grup ise ünlü şarkıcının kararını desteklediğini dile getirdi.

        4

        'DEEPLIFT' NEDİR?

        Seda Sayan'ın yaptırdığı estetiklerden biri olan 'Deeplift', dünyada ilk Mesh Scaffold Teknolojisi’ne sahip askılama işlemidir. 'Deep Lift'; etkin doku tutunması, kollajen oluşumu, 360 derecelik çevreleme, güçlü dayanıklılık seviyesi ve doku yenileme etkisi ile şimdilerde en popüler estetik uygulamaları arasında yer alıyor.

        5

        GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SEDA SAYAN'IN DEĞİŞİMİ

        Pek çok ünlü gibi Seda Sayan da yıllar içerisinde büyük değişimler geçirdi. Sayan'ın şöhretinin ilk yıllarındaki hali ile şu anki görünümü arasındaki farklılıklar sık sık gündeme geliyor.

        6

        7 kez nikah masasına oturan Seda Sayan, ilk evliliğini 1987 yılında yaptı. İlk eşi Rıdvan Kılıç'tı. Ünlü şarkıcı, bu fotoğrafta 26 yaşında...

        7

        Sayan, daha sonra ise futbolcu Sinan Engin ile evlenmişti. Ünlü ismin bu birlikteliğinden Oğulcan adında oğlu dünyaya geldi.

        8

        Seda Sayan, 25 Ağustos 1998'de Soner Yapacık ile evlenmişti. Bu dönemde Sayan, uzun ve sarı saçlarına veda etmişti.

        9

        2000'li yıllardan itibaren sabah programı yaparak ekranların önünde daha çok gözüken Seda Sayan, bu dönemde estetik operasyonlarına başladı. Sayan, kalça ve bel bölgesinde toplanan yağları iki kez aldırdı.

        10

        Ünlü şarkıcı, üç kez de göğüslerinden operasyon geçirdi. Seda Sayan bununla da yetinmeyip, gıdısını aldırdı ve kaşlarını gerdirdi. Cildine doku takviyesi yaptıran Sayan, ayrıca dişlerinden de iki kez operasyon geçirdi.

        11

        Geçtiğimiz aylarda 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan, burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı.

        12

        Çağlar Ökten ile 7. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan, uyguladığı filtrelerle de sık sık gündeme geliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ