Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selin Ciğerci bikinili pozunu yayınladı! Takipçisinden gelen "Sonuçta erkeksin" yorumuna cevap gecikmedi!
        1

        Hem sosyal medya fenomeni olan hem de 33 güzellik merkezi bulunan iş insanı Selin Ciğerci, Instagram hesabından bikinisiyle bir video yayınladı. Gönderinin altına bir kullanıcıdan gelen yoruma, Ciğerci jey hızıyla yanıt verdi.

        2

        Instagram hesabında 4.4 milyon takipçisi olan Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından bikinili görüntüleri sevenlerinin beğenisine sundu. Sık sık olumsuz yorumlar alan isim, bu sefer gelen yoruma kayıtsız kalamadı.

        3

        Selin Ciğerci, kendisinin gönderisine "Sen erkeksin" yazan bir sosyal medya kullanıcısına çok geçmeden yanıt verdi.

        4

        Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından bu pozunu yayınlayarak altına: "Seda abla ile sohbet edenler burada mı?" notunu düştü.

        5

        Fenomen ismin paylaşımının altına bir sosyal medya kullanıcısı tarafından: "Sonuçta erkeksin. İstersen bin tane ameliyat geçir Allah seni erkek olarak yarattı. Boşuna kadın gibi poz verme." şeklinde bir yorum geldi.

        6

        Yapılan yoruma Selin Ciğerci'den jet hızında cevap geldi. Ünlü fenomen yorumu: "Kıskandın mı bebeğim sen beni? Çok belli etmişsin haberin olsun." şeklinde yanıtladı.