Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Senden Daha Güzel 11. bölüm izle! FOX TV ile Senden Daha Güzel son bölüm full HS kesintisiz ve tek parça izle!
        1

        Senden Daha Güzel dizisi 11. bölüm seyircilerinin gündeminde yer alıyor. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Ketche’nin, senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu'nun üstlendiği dizi Senden Daha Güzel FOX TV ekranlarında 11. bölümü ile izleyicisiyle buluştu. İşte merakla araştırılan Senden Daha Güzel dizisi 11. son bölüm özeti...

        2

        SENDEN DAHA GÜZEL SON BÖLÜM İZLE!

        Senden Daha Güzel 11. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Senden Daha Güzel son bölüm izlemek için FOX TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        SENDEN DAHA GÜZEL 11. BÖLÜM ÖZETİ

        Pervin’in Efsun’a sürprizi klinikteki güç dengelerini değiştirir. Sevda’nın gelişinin yankıları ise devam eder. Sevda’nın hastalığı Emir’in Sevda’ya olan düşkünlüğünü iyice artırmaktadır. Efsun, Binnur ile birlikte Emir ve Sevda arasındaki ilişkiyi anlamak için kolları sıvar. Burcu’nun yeni işi ise hem klinikteki tüm ekibi hem de Cem’in başını derde sokacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ