Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Serdar Aziz krizi sürüyor (Galatasaray Fenerbahçe haberleri) - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da Serdar Aziz krizi devam ediyor... Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan oyuncuyla kulüp arasında demeç savaşı yaşanıyor.

        2

        Sarı-kırmızılı takımdan ayrılıp Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen oyuncu için Aslan'ın bonservis talebi sonrası karşılıklı açıklamalar geldi.

        3

        MENAJERİ 'FENERBAHÇE'YE GİDİYORUZ' DEDİ

        Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a, Fenerbahçe ile anlaşmak istediğimizi belirttik. Yarın Galatasaray ile sözleşmeyi feshederiz diye düşünüyorum" dedi.

        4

        GALATASARAY: BONSERVİSSİZ GİDEMEZ

        Galatasaraylı taraftarlardan oyuncunun bonservissiz olarak ezeli rakibe gidecek olması nedeniyle tepki gelince kulüpten duyuru yapıldı.

        5

        "Serdar Aziz'in rakip takımlara bonservis bedeli ödenmeden transferine izin verileceğine dair iddialar tamamen gerçek dışıdır" denildi.

        6

        SERDAR AZİZ: TRANSFER GÖRÜŞMELERİNİ SONLANDIRDIM, KALIYORUM

        Galatasaray'ın bu açıklamasından 1 gün sonra Serdar Aziz, yaşadığı süreci anlatıp "Transfer görüşmelerine son verdim. Kulübümde çalışmalara devam edeceğim. Kulübüm ayrılmamam yönünde karar aldı" dedi.

        7

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; bu sözler Serdar Aziz'in affedileceği gibi algılansa da aslında bir demeç savaşı.

        8

        Galatasaray "Kal" derken, “İhtiyacımız var, kal” anlamında değil, “Bonservis getirmezsen gidemezsin” mesajı verdi.

        9

        Fenerbahçe'nin bonservis ödemek istememesi ve Serdar Aziz'in kulüpte alacakları olması nedeniyle milli futbolcudan bir nevi rest geldi.

        10

        Serdar Aziz, "Bonservisimi vermezseniz, antrenmanlarıma devam edip paramı alırım" tavrını gösteriyor.

        11

        Serdar'ın menajeri Haluk Canatar, çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'yle sözleşme imzalamamız için Galatasaray'la fesih olması lazım. Olmazsa çok trajikomik bir olay olur", "Fenerbahçe Spor Kulübü'nü uygun gördüğümü ben Serdar Aziz'e söyledim, o da gayet sıcak baktı. Futbolu mu bırakacak?" gibi sözlerle Serdar'ın göstereceği tavrın sinyalleri vermişti.

        12

        Bu konuda Galatasaray'ın nasıl bir yol izleyeceği, ilerleyen günlerde nasıl gelişmeler olacağı merak konusu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ