Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serdar Ortaç fena dağıttı! Mekandan tekerlekli sandalye ile ayrıldı - Günün magazin haberleri
        1

        Serdar Ortaç, 2014 yılında evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da boşanmıştı. Nafaka nedeniyle eski eşiyle davalık olan ve zaman zaman sert açıklamalarda bulunan şarkıcı, dün akşam Ankara'da sahne aldı.

        2

        "ŞUTLADI BENİ!"

        Eski eşi Chloe'yi yine dilinden düşürmeyen Ortaç, "8 sene sonra şutladı beni. Evliliği beceremedim. Mutluluğu buldum da şikayet mi ettim? Annem sarışınlardan uzak dur, sarışınlara bulaşma demişti, dinlemedim. Eşim sarışındı." dedi.

        3

        SAĞLIĞINI HİÇE SAYDI!

        MS hastası olan Serdar Ortaç, hastalığına ve kullandığı ilaçlara rağmen sahnede alkol aldı. Sahneye ilk çıktığında tek başına ayakta durabilen Serdar Ortaç, kısa süre sonra sadece dansçılarına ve sandalyeye tutunarak ayakta durabildi.

        4

        Ortaç, konseri dansçıların yardımıyla tamamladı. Sahne programını bitirdikten sonra kulise geçen Serdar Ortaç için tekerlekli sandalye getirildi.

        5

        "ESKİDEN SORUN YAPMIYORDU"

        Geçtiğimiz yıl Loughnan'ın nafaka yüzünden kendisine dava açtığı yönünde çıkan haberlerle ilgili de konuşan Serdar Ortaç, "Eskiden sorun yaratmıyordu ama demek ki coştu. Eve haciz koymuş, tabii ki ödeyeceğiz. Bende parası kalmaz, yapacak bir şey yok" demişti.

        6

        "KENDİSİNDEN HİÇ BEKLEMEZDİM"

        Ortaç, "Şu an sadece Chloe'nin açtığı dava var. Kendisinden hiç beklemezdim. Ne alacak? Kanepe mi alacak? Bence yapmaması gerekirdi." diyerek, eski eşine sitem etmişti.

        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ