Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seversin son bölüm izle! Kanal D Seversin 15. bölüm full kesintisiz tek parça izle
        1

        Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı Seversin dizisi son bölümü ile 7 Eylül Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlandı. Diziyi tekrar izlemek isteyenler ve kaçıranlar için Seversin 15. bölüm izleme ekranı erişime açıldı. İşte Seversin 15. son bölüm özeti hakkında merak edilenler...

        2

        SEVERSİN 15. SON BÖLÜM İZLE!

        Seversin 15. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Seversin son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        SEVERSİN 15. BÖLÜM ÖZETİ

        Sonu düşünmeden söylenen aşk yalanı Tolga'nın da Asya'nın da başını derde sokarak aşk yasağına dönüşür. Tolga’nın diziyi bırakması yanı sıra işlerinin de teker teker iptal olmasıyla zor günler geçirmeye başlar. Bu zor zamanlarda yanında olması gereken Asya mesafeli davranmak zorunda kalınca, Tolga iyice bunalıma girer. Asya'nın Tolga'yı düşünerek uzak durması ikilinin arasını açmaya başlar. Bu durum kimilerini de mutlu eder. Herkese rağmen tüm gözlerden uzak ama bir o kadar da ortada buluşan ikiliyi bu defa Asya'nın sakladığı küçük sırrın ortaya çıkması koparır. Asya durumu düzeltmek ve Tolga'yı mutlu etmek isterken ne kadar büyük bir risk aldığından habersizdir.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ