Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi barıştı: Hayat arkadaşımı özledim! - Magazin haberleri
        1

        2018'de Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından İtalyan Guido Senia'yla birliktelik yaşamaya başlayan ancak aradığı mutluluğu yine bulamayan Subaşı, geçtiğimiz ocak ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yeni bir aşka yelken açtı.

        2

        "BEBEĞİMİ KAYBETTİM"

        Kendisi için uçak kapatan sevgilisi hakkında, "Ben onun malı olmaktan mutluyum." diyen Subaşı, geçtiğimiz ay evlilik teklifi almasının ardından hamile olduğunu açıkladı. Ancak hamileliğini duyurduğu paylaşımı hemen silmesi kafaları karıştırdı. Subaşı, iki gün sonra da bebeğini kaybettiğini söyledi. Ardından Subaşı ilişkilerini noktaladıklarını duyurdu.

        3

        "AYRILMAK İSTEYEN BENDİM"

        Özellikle son bir ayda magazin gündeminde sıkça konuşulan ikilinin ayrılık nedeni merak konusu olurken, Alsaloussi sessizliği bozdu. "İilişkinin bitmesini isteyen bendim." diyen iş insanı, Şeyma Subaşı ile yaşam tarzlarının farklı olduğunu ve Subaşı'nın ilişkilerini çok göz önünde yaşadığını belirtti.

        4

        "SİZİ ÜZMELERİNE İZİN VERMEYİN"

        Alsaloussi'nin açıklamasının ardından Subaşı, tatil yaptığı Ibıza'dan manidar bir paylaşımda bulundu. Subaşı, "Korkuyu bırakın ve istediğiniz her şeyin peşinden gidin. Yeniden düşmekten, yeniden sevmekten, yeniden hayal kurmaktan korkma. Kanatlarla doğdun. Sadece nasıl uçulacağını hatırlaman gerekiyor. İçgüdülerinize güvenin ve kendinize inanın tüm hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğine sahipsiniz. Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine izin vermeyin. Macerayı kovalayın, bilinmeyeni kucaklayın ve sizi özgür kılan şeyin peşinden gidin. Kendi sihrini saklamayı bırak cesur ol ve şiddetli ol. Seni neyin aydınlattığını ve neyin seni kaldırdığını bul. Kanatlarını bul, uçmayı denemeden ne kadar ileri gidebileceğini asla bilemezsin." ifadelerini kullandı.

        Subaşı'nın bu paylaşımı eski 'sevgiliye gönderme' olarak yorumlandı.

        5

        "HAYAT ARKADAŞIMI ÖZLEDİM"

        Kısa bir süre sonra sevgilisi ile arasındaki buzları eriten Şeyma Subaşı, önceki gün Mohammed Alsaloussi ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Gönderisine, "Hayat arkadaşımı özledim." notunu düşen Subaşı'nın paylaşımı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        6

        AYRILIK KARARI NASIL GELDİ?

        Şeyma Subaşı, yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi almış ve sevgilisine "Evet!" yanıtını vermişti. Kısa sürede alınan evlilik kararı sonrasında hamile olduğuna ilişkin iddialarla sık sık gündeme gelen Subaşı, sonunda bebek beklediğini itiraf etmiş ve evliliklerini de ertelediklerini duyurmuştu.

        7

        "EVLENMEK İÇİN ACELE ETMEMİZİN NEDENİ BUYDU"

        Subaşı, "Dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Sonradan da gerek olmadığına karar verdik. Şimdilik düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Tüm dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra olacaklar için heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

        8

        "YÜKSEK STRES NEDENİYLE BEBEĞİMİ KAYBETTİM"

        Subaşı, iki gün sonrada bebeğini kaybettiğini duyurdu. Subaşı, "Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelendiğini yazmıştım. Ne yazık ki bu stresin bebeğimi kaybetmeme neden olduğunu bildirmek zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim." dedi.

        9

        TEKTAŞINI ÇIKARDI

        Yaşananlardan sonra Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin ayrıldığı öne sürüldü. Ibiza'da görüntülenen Subaşı'nın yanında sevgilisinin ve parmağında da tektaş yüzüğünün olmaması bu dedikoduları alevlendirdi.

        FOTOĞRAFLARI SİLDİ

        Çıkan haberlerden sonra Subaşı'dan sürpriz bir hamle geldi. Sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesaplarından silen Subaşı, böylelikle ayrılık iddialarını doğruladı.

        Subaşı, kısa bir süre sonra da, "Ayrılık doğru nedeni bize kalsın." açıklamasında bulundu.

        10

        "EVLENMEDEN OLMAZ"

        Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise hakkında çıkan hamile olduğu yönündeki haberlere, "Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten." sözleriyle yanıt vermişti.

        "HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

        Subaşı ilişkisi hakkında, "Bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında." şeklinde konuşmuştu.

        11

        "MELİSA İSTEMESEYDİ BU YOLA GİRMEZDİM"

        Evlilik kararıyla ilgili kızının görüşlerini de anlatan Subaşı, "Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa'dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ