Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Sigaraya zam mı geldi? 2022 Sigara zammı sonrası güncel sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Sigaraya zam mı geldi, güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? araştırmaları Türkiye Tekel Bayileri Başkanı Özgür Aybaş'ın açıklamasının ardından gündeme geldi. Aybaş, bir sigara grubuna 1,5 lira sigara zammı yapıldığını Twitter hesabından duyurdu. İşte, sigara zammı sonrası en ucuz sigara fiyatı...

        2

        SİGARAYA ZAM GELECEK Mİ?

        2022 yılının başından beri 8 TL zamlanan sigaraya yeni zam geleceği iddiaları gündeme geldi. Fakat konuya ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor.

        3

        EN UCUZ SİGARA FİYATI 35 TL OLACAK MI?

        Sosyal medyada yer alan iddialara göre en ucuz sigara fiyatı 35 TL olacak. Ancak konu hakkında Türkiye Tekel Bayileri Başkanı Özgür Aybaş'tan bir açıklama gelmedi.

        4

        ÖZGÜR AYBAŞ'TAN SİGARA ZAMMI PAYLAŞIMI

        Türkiye Tekel Bayileri Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabından "Bir Gruba ait sigaraya zam geldi 1.50 krş." paylaşımında bulundu. Paylaşıma göre bir grubun sigaralarına paket başı 1,5 lira zam gelecek.

        5

        HANGİ GRUBUN SİGARALARINA ZAM GELECEK?

        Özgür Aybaş bir gruba ait sigaralara paket başına 1,5 TL zam geldiği bilgisini paylaştı. Ancak söz konusu grubun adını paylaşmadı.

        6

        SON ZAM TEMMUZ'DA GELMİŞTİ

        Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, 2 Temmuz Cumartesi günü itibariyle JTİ grubuna uygulanan sigara zammının ardından Philip Morris BAT ve İmperial grubu sigaralara 2 TL zam yapıldığını açıklamıştı.