Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinan Akçıl'dan çıkış: En zoru Ajda Pekkan, en kolayı Demet Akalın! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sinan Akçıl, önceki akşam Güngören'de düzenlenen özel bir boks gecesinde sahne aldı. Akçıl, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

        2

        "UKRAYNA İÇİN BARIŞ İSTİYORUM"

        Önce gazetecilere giydiği tişörtü gösteren Sinan Akçıl, "Ukrayna için barış istiyorum. Savaşın durması en büyük isteğim. Böyle bir tişört giyerek, Ukrayna’ya destek olmak istedim." dedi.

        Akçıl, ayrıca, "Kar yağışı olmasına rağmen yoğun bir talep var, burada sıcak bir ortam var." ifadelerini kullandı.

        3

        "EN ZORU AJDA PEKKAN, EN KOLAYI DEMET AKALIN"

        Muhabirlerin, "Birçok isimle çalıştınız. Sizi en çok zorlayan ve en rahat çalıştığınız isimler kimler?" sorusuna yanıt veren Sinan Akçıl, "En zor isim Ajda Pekkan, en kolay isim ise Demet Akalın... Demet, bir kere dinlesin yeter ama Ajda öyle değil. Çok titizdir ve şarkının üstünde bayağı çalışırız." açıklamasını yaptı.

        4

        "BOŞANMA İDDİALARINA İNANMIYORUM"

        Son dönemde yaptığı konserler ve sahne kıyafetleriyle gündem olan Gülşen hakkında da konuşan ünlü isim, "Gülşen’i eleştirmek bize düşmez. Onun yaptığı da sahne şovu... Boşanma iddiaları da çıkmış ama inanmıyorum buna. Ozan çok iyi bir aile babasıdır." ifadelerini kullandı.

        5

        FAVORİSİ 'DİLBERAY'

        Akçıl'a ayrıca, "Dilberay' ve 'Bergen' filmleri de gösterimde. Sizin favoriniz hangisi?" sorusu yöneltildi. Konuyla alakalı açıklama yapan Sinan Akçıl, "Bence bir numara 'Dilberay', iki numara da 'Bergen’dir. Büşra Pekin, çok güzel oynamış ve şarkılar söylemiş." şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ