Sivas katliamı 26. yılında Beylikdüzü'nde gerçekleştirilen bir törenle anıldı
2 Temmuz 1993 tarihinde Sivas'ta ateşe verilen Madımak Oteli'nde hayatını kaybeden yazar, şair ve düşünürler ölümünün 26. Yılında Beylikdüzü'nde anıldı. Alevi Kültür Dernekleri tarafından Beylikdüzü Belediyesi'nin katkılarıyla Yaşam Vadisi'nde gerçekleşen anma programına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve çok sayıda vatandaş katıldı
ABONE OLHabertürk'ten Emrah Doğru'nun haberine göre, Sivas Katliamının 26. yılı anısına Alevi Kültür Dernekleri tarafından Beylikdüzü Belediyesi’nin de katkılarıyla anma programı düzenlendi.
Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen programa; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ