Son dakika... 23 yaşında 2 çocuğu vardı! Dilara'yı kim öldürdü!
Antalya'da çıplak haldeki cesedi battaniyeye sarılı halde toprağa gömülü olarak bulunan Dilara Kandak'ın (23) katil zanlısı olduğu iddia edilen eski eşi Ahmet Y'nin avukatı, "Dilara'nın ölümünden önceki yakın süreçte en çok muhatap olduğu kişilerden birisi B.Y. ile mahkemede ifadesi dinlenen M.C.O'dır. Bu durumun aksine onunla o süreçte en az görüşen kişi müvekkilim Ahmet Y'dir" dedi
ABONE OLAntalya'nın Korkuteli ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Dilara Kandak, 22 Ocak tarihinde ortadan kaybolmuş, 4 Mart’ta ise Alaaddin Mahallesi Gölbent mevkiinde ormanlık alan içindeki tarlada vücudunun bir bölümü toprağa gömülmüş halde çıplak cesedi bulunmuştu.
ESKİ EŞİ TUTUKLANMIŞTI
İHA'da yer alan habere göre otopside boğularak öldürüldüğü anlaşılan Kandak’ın cesedinin üzerindeki spermlerin, kadının eski eşi Ahmet Y’a ait olduğu tespit edilmişti. Gözaltına alınan, 2’nci evliliğini yaptığı öğrenilen Ahmet Y., 17 Nisan’da sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştı.