Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberleri: Antalya'da banka soygunu girişimi!

        Antalya'da özel bir bankaya gelip içerideki erkek çalışanları rehin alan şüpheli ikna edilip alındı.

        Bahçelievler Mahallesi Konyaaltı Caddesi üzerinde, özel banka şubesine, saat 09.30 sıralarında gelen kişi, silahını çıkararak, banka güvenlik görevlisini rehin aldı.

        Vücuduna koli bandı sarılı halde banka şubesine giren kişi, "Üzerimde bomba var, herkes dışarı çıksın" dedi.

        Personelin banka şubesini boşaltmasının ardından içeride silahlı kişi, güvenlik görevlisi ile çaycı dışında kimse kalmadı. Silahlı kişi, çalışanların dışarı çıkmasının ardından şubenin kapısını kilitledi. Silahlı kişi, bir süre sonra özel güvenlik görevlisinin de silahını eline aldı.

        REKLAM

        Dışarı çıkan kadın görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan da olay yerine gelerek, ekiplerin koordinasyonunu sağladı. Polisin geldiğini gören silahlı kişi, rehin aldığı 2 kişiyle birlikte banka şubesinin üst katına çıktı.

        GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

        Bir süre sonra banka şubesinden giren 2 polis, silahlı kişiyi ikna etmek için konuşma yapmaya başladı. Kırgız olduğu öğrenilen silahlı kişi, polise, "Benim her şeyimi elimden aldılar, yetkili biriyle görüşmek istiyorum" dedi.

        Banka şubesi çalışanları, olay anında çok korktuklarını belirtti. Sadece cep telefonlarını alarak şubeden çıktıklarını belirten çalışanlar, başka bir şey alamadıklarını söyledi.

        Antalya'da, banka şubesine saat 09.30'da girip, güvenlik görevlisi ile çaycıyı rehin alan, silahlı Kırgızistan uyruklu zanlı, saat 10.40'ta polis ekiplerince ikna edildi. Gözaltına alınarak, banka şubesinden çıkarılan Kırgız, ekip aracına bindirilerek, polis merkezine götürüldü.

        VALİLİKTEN AÇIKLAMA: ŞÜPHELİ TESLİM OLDU

        AntalyaValiliği'nde yapılan açıklamada, bir banka şubesinde yaşanan rehin alma olayını gerçekleştirenşüphelinin teslim olduğu bildirildi. Açıklamada şöyle denildi:

        "Bugün Saat 09.45 sularındaAntalyaKonyaaltı Caddesi'nde Özbekistan uyruklu 1979 doğumlu doktor olduğunu söyleyen erkek bir şahıs, elinde kurusıkı tabanca ile bir banka şubesine girmiş ve şubede bulunanları dışarı çıkartmıştır. Emniyet birimlerimiz olay yerine ivedi bir şekilde intikal etmiş, kendisinin dolandırıldığını ve dolandırılması ile ilgili dikkat çekmek için böyle bir eyleme giriştiğini ifade eden şahıs, iki emniyet görevlisi ve bir banka güvenlik görevlisi tarafından ikna edilmiş ve eylem sonlandırılmıştır."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ