Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de milletvekilleriyle düzenlenen iftar programı öncesinde TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile tokalaşıp sohbet etti. O anlar kameraya yansıdı.

Daha önce partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti heyetine randevu vereceğini açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da eşlik etti. Bekir Bozdağ'ın da aralarında bulunduğu sohbetin ardından iftar programına geçildi.

Read more!
"TERÖR BELASINDAN KATİ OLARAK KURTULMAYI HEDEFLİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de Milletvekilleri ile iftar programında açıklamalarda bulundu.

Milletvekilleriyle bir araya gelen Erdoğan, terörsüz Türkiye sürecine ilişkin "Çok fazla uzamadan, fitneye mahal vermeden beklenen neticenin süratle alınacağı kanaatindeyim. Türkiye'nin 40 yıldır ayağına bağ olan, on binlerce insanımızın hayatını kaybetmesine yol açan bir musibetten kalıcı ve kati olarak kurtulmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Read more!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Sizlerin şahsında Gazi Meclisimizin çatısı altında milli iradenin temsilcisi olarak fedakarca görev yapan milletin emanetini yere düşürmeyen eskisi ve yenisiyle tüm milletvekillerimizi saygıyla selamlıyorum. Burada görev yapmış, milleti layıkıyla temsil etmiş, ancak daha sonra ebediyete intikal etmiş milletvekillerini de rahmetle anıyorum. Neredeyse yarısına geldiğimiz Ramazan-ı Şerif'inizi tebrik ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının milletimizle birlikte tüm Müslümanlara, tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ