Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Son dakika haberi: Esenyurt'ta 3 fabrikada yangın! İBB ve İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi!

        İstanbul Esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri yangınıkontrol altına alındı.

        Esenyurt Kıraç'ta Evren Oto Sanayi Sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı sardı veyandaki alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı.

        İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Fabrikada patlamalar meydana geldi.Fabrikalarda kimsenin olmadığı belirtildi.

        İBB'DEN AÇIKLAMA

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Yangın 4 bin metrekarelik açık alanda başladı. Yangına 98 araç ve 180 personelle müdahale ediliyor" denildi.

        VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

        İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Esenyurt ilçemizde meydana gelen üç fabrikayı etkileyen yangın İ.B.B İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınmış olup, herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır" denildi.

        REKLAM

        ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI YOK

        Esenyurt belediye Başkanı Murat Alatepe, Habertürk TV'de yaptığı açıklamada, "Çıkış sebebiyle ilgili bir bilgi yok. Can kaybı yok. Yandaki iş merkezine de sıçramış durumda. Yangının çıkış noktası palet fabrikası, ahşap olmasından dolayı sıçramış" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ