Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... Akılalmaz olay! "Eşim beni öldürmeye geliyor!" ihbarıyla kadın cinayeti önlendi!

        Zafer Samancı'nın haberine göre, eşiyle boşanma aşamasında olan N.A. isimli kadın, eşi M.A.’nın boşanma isteğini kabul etmemesi üzerine evini terk ederek Mersin'in Mut ilçesine yerleşti. Eşi M.A.’ya boşanma davası açan N.A., bu konu ile ilgili birkaç kez eski eşiyle telefonda görüşse de M.A.’yı boşanmaya ikna edemedi.

        "KOCAM BENİ ÖLDÜRMEYE GELİYOR"

        İzmir’de görüştüğü yakınlarının M.A’nın kendisini öldürmek için yola çıktığı bilgisini alan N.A., vakit geçirmeden durumu polise bildirdi. Karaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, N.A.'nın ihbarı üzerine çalışma başlattı.

        ŞÜPHELİ KOCA GÖZALTINA ALINDI

        REKLAM

        Şüpheli M.A., Karaman-Konya Karayolu'nun 5'inci kilometresindeki uygulama noktasında durdurulan yolcu otobüsünde yakalandı. Şüphelinin üst aramasında çıkanlar polisi bile hayrete düşürdü. M.A’nın üst ve valiz aramasında bir tabanca, 14 fişek, bir bıçak, 10 plastik kelepçe, uçları düğümlenmiş birer metrelik 5 kendir ip ve koli bandı ele geçirildi. M.A. polis ekiplerince gözaltına alındı.

        "MERSİN MUT, YAKINDA DUYARSANIZ"

        Öte yandan M.A.'nın yola çıkmadan birkaç saat önce sosyal paylaşım sitesinden, "Sıra bende. Mersin Mut, yakında duyarsınız. Adalet yok kanun yok" diye yazdığı öğrenildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ