Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Fatih Terim'den açıklama! - Galatasaray Haberleri

        Bir süredir koronavirüs hastalığı nedeniyle hastanede tedavi gören ve durumunun iyi gittiği için tedavisine evinde devam edilecek olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. "Ben, bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağım" diyen Fatih Terim kendisine destek olan herkese ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

        Fatih Terim'in yaptığı yazılı açıklama şu şekilde: "Tüm dünyanın geçtiği bir sınav bu... Kimimiz virüsle, kimimiz sabırla, kimimiz akıl ve izanla sınanıyoruz. Allah, herkesin sınavını, kalbine göre versin... Ben, bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağım. Daha çok kıymet bilecek, karantina süreci sonrası aileme ve sevdiklerime daha çok vakit ayıracağım.

        REKLAM

        Ürettiğim, katkı sağladığım her şeyin bana daha çok huzur vermesini sağlayacağım. Daha çok affedeceğim, daha az üzülmeye çalışacağım.

        Hastane aşamasını tamamlayıp evimdeki aşamaya geçiyorum.

        Bu süreçte başta Prof. Dr. Ferah Ece olmak üzere tüm Liv Hospital doktorlarına, çalışanlarına; desteğini, duasını eksik etmeyen büyüklerime, arkadaşlarıma, dostlarıma; oyuncu evlatlarıma ve yol arkadaşlarıma; başta kalbi sarı kırmızı atan canlarım olmak üzere tüm renklere gönül vermiş kardeşlerime; sabırla ve umutla yanımda olan aileme teşekkür ederim.

        Ne olur, imkanlarınız el verdiğince evinizde kalın ve kendinizi koruyup önlemlerinizi alın.

        Dün olduğu gibi bugünden sonra da ettiğim her duada, bu virüsle mücadele eden tüm savaşçılar ve hayatlarını, hayatlarımız için adayan tüm sağlık emekçileri olacak. Herkese elim kalbimde şükranlarımı sunuyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ