Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son Dakika Fenerbahçe Transfer Haberleri - Resmi açıklama bekleniyor... Emre Mor, Carvalho ve Danilo transferlerinde son durum! - FB Transfer Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe kanat bölgesi için Emre Mor temaslarını sürdürüyordu. Karagümrük'le büyük oranda el sıkışan sarı-lacivertliler, Emre Mor'un İstanbul'a gelen menajeriyle de masaya oturdu.

        2

        Genç yıldız, sarı-lacivertli formayı giymek istediğini belirtince maddi koşullarda da anlaşma sağlandı.

        3

        Emre Mor'un menajeri Nima Modyr, sarı-lacivertli yöneticilerle orta yolu buldu. Anlaşmanın maddi detayları henüz netlik kazanmazken birkaç gün içinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

        4

        Daha önce ülkemizde Galatasaray forması da giyen 24 yaşındaki futbolcu, o dönemde bekleneni verememişti. Emre, Avrupa’da da beklentilerin gerisinde kaldıktan sonra Karagümrük ona şans verdi.

        5

        Geçtiğimiz sezon bu şansı çok iyi kullanan Mor, tekrar yükselişe geçti. Bu sayede transferin de gözdesi oldu. Genç futbolcunun transferi, 8+3 yabancı kuralı açısından da faydalı olacak.

        6

        Yerli rotasyonunu artırmak isteyen Fenerbahçe, bu sebeple uzun süredir Emre Mor’la ilgileniyordu.

        13

        Portekiz'in önde gelen spor gazetelerinden Record'da yer alan haberde, Jesus'un 30 yaşındaki oyuncuyla telefon görüşmesi yaptığını ve kendisinden haber beklemesini istediği belirtildi.

        14

        30 yaşındaki futbolcu, sezonun son haftalarında yaptığı açıklamada kariyerini PSG’de sürdürmek istediğini söylemişti. Ancak Le Parisien Gazetesi, Fransız ekibinin gönderilecek oyuncular listesinde Danilo’nun da yer aldığını yazdı.

        15

        İTALYA YOLCUSU

        Serie A ekiplerinden Udinese yeni sezon öncesi savunmayı güçlendirmek için hareket geçti. İtalyan ekibi, Fenerbahçe'nin stoperi Marcel Tisserand'ı kadrosuna katmak istiyor.

        16

        Çizme basını, Udinese'nin 29 yaşındaki stoper için 3 - 5 milyon euroyu gözden çıkardığına yer verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ