Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA | Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Abdülkerim Bardakçı Galatasaray'da! Abdülkerim Bardakçı kimdir ve kaç yaşında? - GS Haberleri - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'de geçtiğimiz yılı büyük hayal kırıklığıyla tamamladıktan sonra yönetim değişikliğine giden Galatasaray, yeni sezona transfer atağıyla başladı.

        İlk olarak Altay forması giyen Kazımcan Karataş’ı renklerine bağlayan sarı-Kırmızılılar, Konyaspor'un gözde stoperi Abdülkerim Bardakçı transferinde de mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe'nin girişimlerde bulunduğu Abdülkerim için Konyaspor'u ve oyuncuyu ikna eden Dursun Özbek yönetimi, ezeli rakibine de transfer çalımı atmış oldu.

        Marcao'nun satılmasını planlayan Galatasaray’da yeni teknik direktör Okan Buruk sol ayaklı bir stoper alınması yönünde görüş belirtmişti.

        REKLAM

        Geçtiğimiz sezon 34 maçta forma giyerken 5 gol 3 de asistlik performans sergileyen 28 yaşındaki savunmacı önümüzdeki hafta içinde İstanbul’a gelerek resmi imzayı atacak.

        Galatasaray bu transfer için Konyaspor’a 2.8 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ