Son dakika haberi Pınar Gültekin davasında flaş itiraz!
Pınar Gültekin davasında katil zanlısının kardeşi sanık Mertcan Avcı dün tahliye edilmişti. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı ise karara itiraz etti. İtirazda tüm delillerin tamamen toplanmamış olması ve sanığın kaçma şüphesinin bulunduğu ifadeleri yer aldı
ABONE OLMuğla Cumhuriyet Başsavcılığı ile ailenin avukatı Dr.Rezan Epözdemir, Pınar Gültekin davasında katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı'nın tahliyesine itirazda bulundu.
Savcılığın yaptığı itirazda, "Tahliye edilen Mertcan Avcı'nın tasarlayarak ve canavarca hisle adam öldürmek suçundan yargılanan abisi Cemal Metin Avcı ile aynı dosya kapsamında yargılanması, yine sanık Mertcan Avcı'nın eyleminin abisinin eylemleri ile bağlantılı olması, bu nedenle yapılan yargılama kapsamında tüm delillerin tamamen toplanmamış olması dikkate alındığında, tahliye edilen Mert Avcı'nın delilleri karartma ve kaçma şüphesinin bulunması nedeniyle sanık hakkında tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkartılması talep olunur" denildi.