Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberleri: Kastamonu’da "Pes" dedirten olay! Çamaşır cinayeti! - Öne çıkan haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kastamonu'nun Cide ilçesine bağlı Çamaltı köyünde akıllara durgunluk veren bir meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı binanın boya işlerini yapan Abdurrahman Birgün (47) ve Hamit Oran (33), işe başlamak için binanın bodrum katında üzerlerini değiştirmeye başladı.

        TÜFEK İLE ATEŞ AÇTI

        Katil zanlısı Serhat O., tutuklandı.
        Katil zanlısı Serhat O., tutuklandı.

        İHA'da yer alan habere göre bu sırada ev sahibinin oğlu Serhat O. (35), işçilerin üzerlerini değiştirdiği odaya gelerek tüfek ile ateş etti.

        4 ÇOCUK BABASI HAYATINI KAYBETTİ

        Vücuduna kurşunların isabet ettiği 4 çocuk babası Abdurrahman Birgün, kaldırıldığı Cide Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti, iş arkadaşı Hamit Oran ise yaralandı.

        KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

        Yaşanan olayın ardından jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi Serhat O.’yu gözaltına aldı. Karakoldaki işlemlerinin ardından Serhat O., adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan zanlı tutuklandı.

        CİNAYETİN NEDENİ ŞOKE ETTİ

        Öte yandan, cinayet şüphelisi Serhat O.’nun, inşaat işçileri Abdurrahman Birgün (47) ile Hamit Oran (33)’ın üst kattan bahçeye düşen eşinin çamaşırlarını alarak kenara bırakmalarına sinirlenerek cinayeti işlediği iddia edildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ