Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Saplantılı cani! İstanbul Maltepe'de eski sevgilisinin babasını ve kardeşini öldürdü! - Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da olay, önceki gün saat: 23.00 sıralarında, Maltepe Zümrütevler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Hüseyin Dirlik (37) ile Tuğba Demirbaş (36) bir süre önce anlaşmazlık yaşadıkları için ayrıldı.

        GENÇ KADIN UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

        Ramazan Demirbaş hayatını kaybetti.
        Ramazan Demirbaş hayatını kaybetti.

        DHA'da yer alan habere göre yaklaşık bir hafta önce ise Tuğba Demirbaş´ın şikayeti üzerine Hüseyin Dirlik´e uzaklaştırma kararı verildi.

        MUTFAK KAPISINDAN EVE GİRDİ

        Hayatını kaybeden Hakan Demirbaş.
        Hayatını kaybeden Hakan Demirbaş.

        Önceki akşam Hüseyin Dirlik, Tuğba Demirbaş´ın ailesinin Maltepe'de yaşadığı eve geldi. Mutfak kapısından içeri giren Dirlik, eski sevgilisinin babası Ramazan Demirbaş ve kardeşi Hakan Demirbaş ile tartışmaya başladı.

        BABA VE OĞLUNA KURŞUN YAĞDIRDI

        Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Dirlik üzerinde bulunan silahla baba ve oğluna ateş etti. Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        SALDIRGAN OLAY YERİNDEN KAÇTI

        Baba ve oğlunu vuran Hüseyin Dirlik olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baba-oğul yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        SEYRANTEPE'DE YAKALANDI

        Katil zanlısı Hüseyin Dirlik.
        Katil zanlısı Hüseyin Dirlik.

        Polis ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından Dirlik, Seyrantepe'de yakalanarak gözaltına alındı. Dirlik´in verdiği ifadesinde Tuğba Demirbaş ile aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunduğunu söylediği öğrenildi.

        "EVDE KATLİAM YAPMIŞ"

        Bir aile yakını ise, "Aralarında sorunlar varmış. Evde katliam yapmış. Başsağlığı dilemek için geldim. Baba ve oğlunu vurmuş. İkisi de yaşamını yitirdi" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ