Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika: PSG, Arda Güler için Fenerbahçe'nin kapısını çalıyor! - Son dakika FB Haberleri bugün - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki futbolcusu Arda Güler'i kadrosunda Lionel Messi, Mbappe gibi yıldızların olduğu Paris Saint-Germain istiyor.

        2

        Sarı lacivertliler, genç futbolcunun serbest kalma bedelini 30 milyon Euro olarak belirlemişti.

        3

        Fenerbahçe'de bu sezon oynadığı futbolla tüm beğenileri toplayan 17 yaşındaki Arda Güler'in Avrupa'dan dev talipleri artmaya devam ediyor.

        4

        TRT Spor'un haberine göre, son Fransa şampiyonu PSG'nin Arda Güler'i istediği ve uzun süredir görüşmelerin yapıldığı yazıldı.

        5

        Arda Güler'in ise Avrupa'ya gitmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

        6

        Fenerbahçe bu transfer gerçekleşirse 30 milyon Euro'yu kasasına koyacak ve bu sezonun transferleri için büyük bir gelir elde etmiş olacak.

        7

        Ayrıca Arda Güler'in PSG'ye gitmesi durumunda transfer ücreti rekoru kırılacak.

        8

        PSG'nin istediği Arda Güler için birçok dünya devi de yakın takipte. Arsenal, Liverpool, Manchester City gibi İngiliz kulüpleri, sezon içerisinde Arda Güler'i yakından takip etti.

        9

        DÜNYANIN ZİRVESİNDE

        Fenerbahçe'de geride kalan sezonun en büyük mutluluklarından biri genç yıldız Arda Güler'in A takıma kazandırılması ve sonrasında sergilediği performans oldu.

        10

        Sarı lacivertli formayı 12 karşılaşmada terleten ve 3 gol, 3 asistlik performans ortaya koyan genç Arda dünyada da kendi yaşındaki isimler arasında piyasa değeriyle 1 numara oldu.

        11

        Arda Güler'in 13 Temmuz 2021'de 100 Bin Euro olan değeri, 1 Haziran 2022 tarihi itibariyle tam 6 milyon Euro'ya yükseldi.

        12

        Arda Güler aynı zamanda, 2005 doğumlu oyuncular arasında tüm dünyada 6 milyon Euro piyasaya değeriyle en değerli 1. isim olarak dikkat çekti.

        13

        TARİHİ BİR SEZON GEÇİRDİ

        Arda, 22 Ağustos 2021'deki Antalya maçında oyuna girerek 16 yaş 5 ay 28 günle sezonun en genç oyuncusu olmuştu (15 Mayıs'taki Trabzon maçında Altaylı Efe Sarıkaya 16 yaş 5 ay 15 günle unvanın yeni sahibi oldu).

        14

        Genç futbolcu, Konferans Ligi Play-Off turundaki iki Slavia Prag maçında da 1'er asist yaptı. Arda, 29. haftadaki Alanya mücadelesinde ise ağları sarsarak Fenerbahçe tarihinin ligde gol sevinci yaşayan en genç oyuncusu olmayı başardı. 17 yaşındaki futbolcu sezonu 16 maç, 3 gol, 4 asistle tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ