Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika haberleri - Fenerbahçe - Gaziantep maçına damga vuran pozisyonlar: Altay, Serdar Aziz... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep'i konuk eden Fenerbahçe, rakibini 3-1 mağlup etti.

        Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk 30 dakikasında rakip kalede etkili olan sarı-lacivertliler, gol bulmayı başaramadı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle girildi.

        2

        Müsabakanın ikinci yarısına daha hızlı başlayan Fenerbahçe, 56. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın golüyle öne geçti. 66. dakikada Maxim'in golüne engel olamayan sarı-lacivertliler, 71. dakikada Valencia'nın golüyle yeniden öne geçti. Fenerbahçe, 90+5. dakikada Sinan Gümüş'ün golüyle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

        3

        Fenerbahçe, bu galibiyetle puanını 66'ya yükselterek zirve takibini sürdürdü. İşte maça damga vuran pozisyonlar...

        4

        SENİ MİSİN PELKAS'I KALDIRAN

        Serdar Aziz'in Kenan'a yaptığı faulle serbest vuruş kazanan Gaziantep'te topun başına Maxim geçti.

        5

        Baraj oluşumu sırasında yere yatan ve yerden vuruşlar için önlem alan Pelkas, Altay'ın uyarısı ile kalkarken top o noktadan geçti.

        6

        Altay topu çizgi üzerinde tuttu ancak kayınca topla birlikte içeri girdi. Pozisyon VAR tarafından incelendi ve topun çizgiyi geçtiği tespit edildi.

        7

        TARTIŞILAN ANLAR

        Maçın 39. dakikasında Gaziantep, Dicko ile öne geçti… Ancak pozisyon öncesinde Szalai'ye faul yapıldığı gerekçesiyle gol iptal edildi.

        8

        Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Rui Mota, Fenerbahçe maçının ardından, "Golümüz neden iptal edildi anlayamadık. Hatta hakemin kendisi bile anlamadı iptal ettiğini. Önce orta sahayı gösterip gol verdi sonra iptal etti, VAR'a gitmedi" dedi.

        9

        Gaziantep'in itiraz ettiği bir diğer pozisyon ise Serdar Aziz'in, Kenan Özer'e müdahalesiydi. 64. dakikada yaşanan pozisyon sonrasında kırmızı kart bekleyen kırmızı-siyahlılar, faul kararı ile yetindi.

        10

        SERDAR ZORU BAŞARDI

        34. dakikada Fenerbahçe Serdar Aziz ile çok net bir pozisyondan yararlanamadı.

        11

        Caner'in köşe vuruşunda Gökhan topu arka direğe aşırttı. Serdar Aziz ise boş kale yerine topu üstten auta gönderdi.

        12

        MİRALLAS FIRSATI HARCADI

        Maçın 89. dakikasında Gaziantep beraberlik golünü bulmaya çok yaklaştı. Maxim'in sağdan verdiği pasta Mirallas gelişine vurduğu topu müsait pozisyonda üstten auta yolladı.

        13

        EMRE BELÖZOĞLU: FENERBAHÇE'DE ÜMİTLER ÖLMEZ

        Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, Gaziantep FK maçının ardından sarı-lacivertlilerin şampiyonluk şansıyla ilgili, "Fenerbahçe’de ümitler ölmez" diye konuşurken, topa hakim bir stilde oynamalarıyla ilgili kendisinin yerinde kimin olsa bu oyunu oynatmak isteyeceğini söyledi.

        14

        KRAL VALENCİA

        Fenerbahçe'nin hücum oyuncusu Enner Valencia, Süper Lig'de 7. golünü kaydetti. Sezonun büyük bölümünde kenarlarda görev alan Valencia, Gaziantep karşısında ise santforda görevlendirildi.

        15

        Müsabakanın 71. dakikasında takımının 2. golüne imza atan Valencia, ligdeki gol sayısını 7'ye taşıdı ve Fenerbahçe'nin bu sezonki en golcü ismi oldu.

        16

        KAHVE KEYFİ

        Fenerbahçe ile Gaziantep FK arasında oynanan müsabakanın 56. dakikasında sarı-lacivertliler Mert Hakan’ın golüyle 1-0 öne geçti.

        17

        Golün sevinci yedek kulübesinde teknik heyet ve futbolcularla birlikte kutlanırken daha sonra Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Ozan Tufan saha kenarına gelerek golü kahve içme hareketiyle kutladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ