"HİV'li doğum" skandalında önemli gelişme
Uzman doktorlar korktuğu için girmek zorunda kaldığı HIV'li kadının doğumunda parmağına iğne batan asistan doktor D.D.'nin 1 ve 3 aylık kontrollerinde virüse rastlanmadı, görevine döndü. HIV'in bulaşmadığı minik bebek de takip altında
ABONE OLDicle Üniversitesi’ndeki HIV’li doğum skandalıyla ilgili adli ve idari soruşturma sürüyor. Habertürk’ün “Yemininizden utanın” başlığıyla duyurduğu olay, geçen yıl aralık ayında yaşandı.
Gazete Habertürk'ten Veysel İpek'in aktardığına göre; Güneydoğu’daki bir kentte yaşayan ve kamyoncu kocasının HIV bulaştırdığı Ç.K., 3’üncü çocuğunu doğurmak için gittiği hastaneden Diyarbakır’daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. İddiaya göre doktorlar HIV’li kadının sezaryen operasyonuna girmek istemedi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ