Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İrfan Can'dan Fatih Terim açıklaması! Son dakika spor haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transferini istediğini açıkladığı İrfan Can Kahveci'de flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

        2

        Yıldız oyuncu, transferi ile ilgili ilk kez yorum yaparken Fatih Terim'le ilgili de konuştu.

        3

        Beyaz TV'de "Fatih Hoca istediğini açıkladı, Galatasaray'a gidecek misin?" sorusunu yanıtlayan İrfan Can, "Şimdi konuşmak doğru olmaz" ifadesini kullandı.

        4

        İrfan Can, teknik direktör Fatih Terim için ise "Fatih hoca çok değerli bir hocamız" cevabını verdi.

        5

        MENAJERİ KONUŞTU

        İrfan Can'ın menajeri Batur Altıparmak ise transferle ilgili açıklamalarda bulunurken yıldız ismin bonservis bedelini de açıkladı:

        6

        "Başakşehir 10 milyon euro fiyat belirledi. Bu parayı veren İrfan Can'ı alır."

        7

        "Biz her kulübe aynı mesafedeyiz. Önce kulüpler anlaşacak, sonra biz masaya oturacağız. Türkiye'de bu paraları verebilecek kulüp yok."

        8

        "O yüzden takas olayı ister istemez gündeme gelecek. Ancak takasta kullanılacak futbolcuların büyük kulüplerden aldıkları maaş yüksek olduğu için takas olayı da şu an biraz zor görünüyor."

        9

        "Kulüp, Galatasaray ile görüşmüş olabilir ama bize gelmediklerine göre henüz tam olarak anlaşmadı. Kulüpler anlaşırsa biz de görüşürüz."

        10

        OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMA

        Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Fatih Terim'in istediği İrfan Can ve Visca için şunları söyledi: "Hiçbir hoca tabii ki oyuncusunu kaybetmek istemez ama futboldaki gerçek de bir yandan kulüplerin de özellikle önemli teklifleri değerlendirebilmesi."

        11

        "Şu anda net olarak belki kulübümüze çok önemli bir teklif gelmese de belki konuşmalar oluyordur. Birçok yerden İrfan’a özellikle teklifler oluyor. Yurt dışından da gelen teklifler var İrfan’a."

        12

        "Ama dediğim gibi burada kulübümüz ne düşünüyor, başkanımız ne düşünüyor onların görüşleri önemli. Fatih Hoca da değer verdiğimiz sayın Galatasaray başkanı da çok değer verdiğimiz insanlar. Onların kulüple konuşmaları oluyordur."

        13

        TERİM NE DEMİŞTİ?

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçının ardından İrfan Can Kahveci, Edin Visca ve Onyekuru'yu istediğini açıklarken İrfan Can ile şunları söylemişti.

        14

        "İrfan Can'ı istiyoruz. İrfan Can'ın da bizi istediğini biliyoruz. Önemli, genç ama tecrübeli, yetenekli bir oyuncu. Sayın Başkanımız ve Abdurrahim bey, Göksel Başkan ile görüştü ama henüz kolay alınacak bir sonuç değil."

        15

        "Daha resmi görüşmeler devam edebilir. Bunlar gayet doğaldır. Konuşulur, olur olmaz ama daha resmi, daha ciddi şeyler yapmalıyız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ