Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık SON DAKİKA HABERİ! Koronavirüs haritasında son durum ne? İşte korona (corona virüsü) haritası - Haberler son dakika
        1

        Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Türkiye'de artan koronavirüs vakalarına dikkat çekmek için açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Yavuz, İstanbul'da Covid hastanelerine her gün binden fazla Covid (koronavirüs) şüpheli hasta geldiğine dikkat çekti.

        2

        Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, açıklamaları şöyle: "İstanbul'da Covid hastanelerine her gün binden fazla COVID şüpheli hasta geliyor, önemli bir kısmı pozitif çıkıyor. Zorunlu olmayanlar evde kalsın, kapalı-kalabalık ortamlara girmesin, misafir kabul etmesin, misafirliğe gitmesin, en fazla 1-2 insanla,açık havada,mesafeli görüşsün. Zorunlu olanlar diğer insanlarla bir arada olduğu sürece ağzını ve burnunu kapatan bir maske taksın ve maskesini asla çıkarmasın, mümkün olan en az kalabalık ve en az kapalı ortamda dursun, tercihen tek başına ve açık havada yemek yesin, bulunduğu ortamda camı açık tutsun."

        3

        İSTANBUL KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTASI

        İşte vaka sayılarında gösterdiği artışla dikkat çeken İstanbul'un koronavirüs yoğunluk haritası...

        37

        Şişli

        38

        Fatih

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ