Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA! Aydın'da korkunç cinayet! Kafası taşla ezilmiş! - Haberler

        Aydın’ın Köşk İlçesi’nde 24 yaşındaki 4 çocuk babası Mehmet Biçer evinin hemen yakının bulunan dere kenarında feci şekilde öldürülmüş vaziyette bulundu. İHA'nın haberine göre, kafası taşla ezilen ve vücudunun değişik yerlerinde bıçak yarası bulunan Mehmet Biçer’in evinin önünde öldürüldükten sonra dere kenarına sürüklendiği öğrenildi.

        EVİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLMÜŞ

        Sabah saatlerinde dere kenarında bir şahsın kanlar içinde yattığını gören şahıslar durumu polise ihbar etti. Bölgeye gelen polis ekipleri feci şekilde öldürülmüş olan şahsın Mehmet Biçer olduğunu belirledi. İddiaya göre evinin önünde öldürüldükten sonra çay kenarına taşındığı belirtilen Mehmet Biçer’in kafasına vurulan taş da çayın içerisinde bulundu.

        15 YILDIR AYNI EVDE YAŞIYORDU

        Elektrikçi ustası olan Mehmet Biçer’in yaklaşık 15 yıl önce ilçeye bağlı Ilıdağ Mahallesi’nden Köşk ilçesindeki Başçayır Caddesi Çaykenarı’ndaki evine taşındığı öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesi ve olay yeri ekiplerinin çalışmasının ardından Mehmet Biçer’in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

        Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü ve cinayet zanlısının tespiti için geniş çaplı araştırmabaşlatıldığı öğrenildi.

        ŞÜPHELİ KOMŞU ARANIYOR

        Alınan bilgiye göre, araştırma kapsamında Biçer'in komşularının ifadesine başvuran ekipler, psikolojik rahatsızlığı bulunan M.P'nin bir süredir görünmemesi üzerine, durumunu şüpheli buldu.

        Şüphelinin evinin çevresinde arama yapan ekipler, yaklaşık 400 metre uzaklıkta bir poşet içerisinde üzeri kanlı elbise buldu.

        Kıyafetlerin M.P'ye ait olduğunu tespit eden ekipler, son olarak başka bir köyde göründüğü öğrenilen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattığı belirtildi.

        M.P'nin gece saatlerinde Biçer'le evin yakınında karşılaştığı, 17 yerinden bıçakladıktan sonra yaklaşık 40 metre sürükleyerek dere kenarına götürdüğü, burada maktulün başını taşla ezerek öldürdüğü iddia edildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ