Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Son dakika: Meteoroloji'den kritik uyarı! Bugüne dikkat çekildi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son dakika... İç Ege ile Ankara il merkezi, Eskişehir ve Afyonkarahisar çevrelerinde bugün için gök gürültülü sağanak bekleniyor.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün öğle saatlerinden sonra ve akşam saatlerinde İç Ege'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın, Kütahya, Uşak çevreleri ile Manisa'nın doğu kesimlerinde yerel kuvvetli olması tahmin ediliyor.

        ÖĞLE SAATLERİNE DİKKAT

        Bugün ayrıca öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri, Ankara il merkezi ile kuzey ve batı kesimleri, Afyonkarahisar'ın kuzey ve batısında da sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

        REKLAM

        Sağanak nedeniyle meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

        ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

        Ankara Valiliği'nden yapılan gök gürültülü sağanak uyarısında da, "Ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

        "OLUMSUZLUKLARA KARŞI DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNMALI"

        Valilikten yapılan açıklamada, "Son meteorolojik değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Ankara il merkezi ile kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve dolu yağışı beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kaydedildi.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ