Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Son dakika... Rusya duyurdu: Veliaht Prens ile görüştü!

        Rusya'nın istihbarat servisi başkanı Sergey Narışkin'in, 21 Ocak’ta Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ve Suudi Arabistan istihbarat servisi başkanı ile görüştüğü bildirildi.

        Interfax haber ajansının Rusya İstihbarat Servisi'ne dayandırdığı haberinde, Narışkin'in, Suudi mevkidaşıyla uluslararası teröre karşı mücadeleyi görüştüğü ifade edildi.

        Dış İstihbarat Servisinin basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Narışkin, Selman ile Suudi Arabistan'da yaptığı görüşmede, ikili iş birlikleri ve bölgesel güvenlik konularını ele aldı.

        Narışkin'in Suudi Arabistan İstihbarat Başkanı Halid Bin Ali ile de görüştüğü belirtilen açıklamada, bölgesel sorunların çözümünde etkili yolların ve uluslararası terörizmle mücadele hususlarının ele alındığı ifade edildi.

        Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul'daki Başkonsolosluğunda öldürüldüğü açıklandıktan sonra Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Genel İstihbarat Başkanlığının yeniden yapılandırılması için Veliaht Prens Muhammed bin Selman başkanlığında bakanlık komitesi kurulması talimatı vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ