Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sultangazi'deki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı - Haberler

        İstanbul Sultangazi'deki 75. Yıl mahallesi üzerinde 14 Temmuz 2019 tarihinde meydana gelen olayda, bir kişi, kaza yapan otomobilinin içinde tabancayla vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Polis, yaptığı incelemede ölen kişinin Şaban Ok olduğunu tespit etmişti.

        CİNAYET ANI KAMERADA!

        Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada olayın güvenli kameraları tarafından görüntülendiğini belirledi. Görüntülerde Şaban Ok'un otomobiliyle geldiği sokakta yanına yürüyerek gelen bir kişiyle buluştuğu, ikilinin yaklaşık yarım saat boyunca aracın içinde konuştukları tespit edildi. Daha sonra şüphelinin araçtan inmesinin ardından otomobilin yokuş aşağı kayarak ilerleyip bir süre sonra kaza yaptığı tespit edildi.

        Polis yaya olarak kaçan şüphelinin peşine düşerken 19 Temmuz 2019 tarihinde Esenyurt'ta düzenlenen operasyonda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 23 yaşındaki Arif G. gözaltına alındı. Sürdürülen operasyonda şüpheli 34 yaşındaki Gülşah Ç. de yakalandı.

        Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheli Arif G. poliste verdiği ifadesinde tanıdığı olan Gülşah Ç.'nin alacağı olan parayı almak için kendisinde yardım istediğini Bu konuyu konuşmak için Şaban Ok'la buluştuğunu, bu sırada aralarında tartışma çıktığını söyledi. Gözaltına alınan Gülşah Ç. ise olanlardan haberi olmadığını söyledi.

        Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli Arif G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Gülşah Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ