TEOG şampiyonu Mustafa'nın acı sonunda yine o korkunç şüphe!
Tokat'ın Erbaa ilçesinde 3 yıl önce TEOG Türkiye birincilerinden biri olan 17 yaşındaki Mustafa Ö., köyündeki Simeri Kalesi'nden atladı. Mustafa Ö.'nün sır ölümünde yine o korkunç şüphe ortaya çıktı. Mustafa'nın sınıf arkadaşlarına intihar edeceğini söylediği, okul müdürünün de babasını arayıp durumu anlatarak, oğullarını psikiyatriste götürmesini istediği belirtildi. Cenazesine okuldan arkadaşlarının da katıldığını anlatan acılı baba Orhan Ö., "Arkadaşları burada kendi aralarında konuşmuşlar. 'Mustafa son görevini yaptı' ya da 'Mustafa son görevini başardı' gibi sözler edilmiş" dedi. Mustafa Ö.'nün internet üzerinden intihara sürüklediği iddia edilen 'Mavi balina' ve 'Momo' gibi oyunlar oynamış olabileceğini öne süren aile, oğullarının kayıp cep telefonunun bulunmasını istiyor
ABONE OLTokat'ın Erbaa ilçesinde 3 yıl önce TEOG Türkiye birincilerinden biri olan Mustafa Ö.'nün (17), köyündeki Simeri Kalesi'nden atlayarak yaşamına son vermesi yine o korkunç şüpheyi gündeme getirdi. Mustafa Ö.'nün sır ölümünün aydınlatılması için oğullarının kayıp cep telefonunun bulunmasını istiyor.
Olay, cumartesi günü ilçeye bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. DHA'nın haberine göre, Orhan ve Mine Ö. çiftinin 4 çocuğundan biri olan Mustafa Ö., 2016 yılında TEOG Türkiye birincilerinden biri olup, Samsun Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi'ni kazandı. 3 yıldır lise pansiyonunda kalarak eğitimini sürdüren Mustafa Ö., geçen hafta arkadaşlarına kendisini yüksekten atarak yaşamına son vereceğini söyledi. Arkadaşları durumu okul yönetimine bildirdi. Okul yönetimi de baba Orhan Ö.'yü arayarak bilgi verdi. Olayı öğrenen baba Orhan Ö. oğlunu yakından gözlemlemek ve hafta sonunu birlikte geçirmek için köye çağırdı.