Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Anthony Nwakaeme'nin yeni takımı... Maaşı dudak uçuklattı… - Futbol Haberleri - Trabzonspor Haberleri
        1

        Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile yollarını ayıran Anthony Nwakaeme'nin yeni takımı belli oldu.

        2

        İsmi Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir ile de anılan Nijeryalı futbolcu için Sarı-Lacivertliler'den gün içinde "İlgilenmiyoruz" açıklaması gelmişti.

        3

        Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, Anthony Nwakaeme ile ilgili ne geçmişte ne de mevcut Transfer döneminde hiçbir teması dolayısıyla transfer girişimi olmamıştır. Bununla beraber söz konusu futbolcunun menajeri kulübümüzle temasa geçtiğinde futbolcu ile ilgilenmediğimiz kendilerine ifade edilmiştir." denilmişti.

        4

        33 yaşındaki futbolcu Körfez ekiplerinden El İttihad'la anlaştı.

        5

        61saat'in haberine göre; tecrübeli kanat oyuncusu, Suudi Arabistan temsilcisinin yıllık 4.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme teklifine 'evet' dedi.

        6

        Nijeryalı oyuncu geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı toplam 36 maçta 15 gol atarken 11 de asist yapma başarısı gösterdi.

        7

        10 MİLYON EURO İSTEDİ

        Trabzonspor'a veda eden Anthony Nwakaeme hakkında konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Habertürk'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Bizden 3 sezon için 10 milyon euro istedi. Bu parayı vermemiz mümkün değildi. Yolu açık olsun!" ifadelerini kullandı.

        8

        TRABZONSPOR'DAN DUYGUSAL VEDA

        Trabzonspor’un 2021-2022 sezonu Süper Lig şampiyonluğunda önemli rol oynayan Anthony Nwakaeme takımdan ayrılacağını açıkladı.

        9

        Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından Nijeryalı futbol için video paylaşıldı.

        10

        “Bazen gitsen de aslında sonsuza kadar kalırsın. Her şey için teşekkürler Tony” başlığı ile paylaşılan videoda, 33 yaşındaki futbolcunun takımda kazandığı kupa sevinçleri, soyunma odası ve antrenmandaki anlar yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ