Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer Borsası Son dakika transferleri - Biten transferler ve daha fazlası - Transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, sol bek transferinde Ricardo Rodriguez için uğraşıyor. İsviçreli oyuncu, transfere sıcak bakıyor ama kulübü Milan'ın 9 milyon euro bonservis isteği var. Listedeki diğer isimler Melnjak, Rojo, Coentrao...

        2

        Uçak biletini paylaşınca Galatasaray’a geleceği iddia edilen Oltion Bilalli, Balıkesirspor ile sözleşme imzalayacak.

        3

        Everton'da formaya uzak kalan Cenk Tosun'a Premier Lig'in bir başka takımı talip oldu. Crystal Palace, milli futbolcu için görüşme talebinde bulundu. Everton'ın düzenli forma giymek isteyen Cenk'i kiralayabileceği belirtildi.

        4

        Arjantin devi Boca Juniors, Fenerbahçe'nin sağ bek oyuncusu Mauricio Isla'yı gözüne kestirdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Isla için Boca'nın öncelikle oyuncuyu ocak transfer döneminde kadrosuna katmak istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin transfere engel olması halinde ise yaz döneminde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

        5

        Beşiktaş'ın Liverpool'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Loris Karius'un sezon sonunda İngiliz ekibine döneceği iddia edildi. Beşiktaş'ın 8 milyon euro'luk opsiyonu kullanmak için ekonomik yeterliliği bulunmadığı ifade edildi.

        6

        Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu iddia edilen Simon Kjaer'e Serie A'dan talip var... Atalanta'dan ayrılacak olan Danimarkalı savunmacıyı Sampdoria istiyor. Teknik direktör Ranieri'nin oyuncuyu ısrarla istediği ve maddi olarak oyuncuyu memnun edecekleri ifade edildi.

        7

        Milli Takımımızın eski hocası Mircea Lucescu, kariyeriyle ilgili konuştu. Santos ile görüştüğünü söyleyen Lucescu, Brezilya'nın uzak olması nedeniyle teklifi reddettiğini duyurdu. Rumen hoca, "Sion da bana çok güzel bir teklif sundu ama beklemeyi tercih etti. Coşkuyla dönmeyi bekliyorum" dedi.

        8

        Lyon, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Jean Michael Seri'yi kadrosuna katmak istiyor. Fransız ekibi, Seri için Fulham'a 20 milyon Euro teklif etti.

        9

        Avrupa'nın dev kulüpleri Wolverhampton'da gösterdiği performansla göz dolduran Adama Traore'nin peşinde. Manchester City, Liverpool ve Barcelona, İspanyol oyuncuyu transfer etmek istiyor.

        10

        Arsenal, Bayern Münih'in stoperi Jerome Boateng ile ilgileniyor. 31 yaşındaki oyuncu bu sezon Bayern Münih formasıyla toplam 15 maça çıktı.

        11

        Arsenal, ara transfer döneminde Ajax’tan Hakim Ziyech'i kadrosuna katmak istiyor. Ajax, Faslı oyuncu için 50 milyon Euro istiyor.

        12

        Manchester United, James Maddison için Leicester City'ye 45 milyon euro ve Jesse Lingard’ı teklif etmeye hazırlanıyor. Öte yandan ManU'dan ayrılması beklenen Lingard, ünlü menajer Mina Raiola ile anlaştı.

        13

        Transferin gözdesi Wolverhampton'ın kanat oyuncusu Adama Traore... Barcelona, Liverpool ve Manchester City Traore için kapışıyor. Wolves oyuncu için 70 milyon sterlin istiyor.

        14

        Chelsea Menajeri Frank Lampard, Inter'in golcüsü Gabigol'ü transfer hedefinin tepesine yazdı. Kiralık olarak forma giydiği Flamengo ile çok basılı olan oyuncu, kulübü Inter'e geri döndü.

        15

        Denizlispor, transferde Alfred Ndiaye'yi gündemine aldı. Teknik direktör Mehmet Özdilek'in orta sahaya takviye istemesi üzerine harekete geçen yönetimin 30 yaşındaki futbolcuyla görüşmelere başladığı öğrenildi.

        16

        Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna; Tarık Çamdal, Aly Cissokho ve Gelson Dala ile yolların ayrılacağını açıkladı.

        17

        Galatasaray Kulübü, RB Leipzig'in savunma oyuncusu Marcelo Saracchi'yi 1.5 yıllığına kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

        18

        Forvet takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, rotasını İspanya'ya çevirdi. Siyah beyazlılar, Sevilla'da forma şansı bulmakta zorlanan Munas Dabbur'u kiralamak istiyor.