Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Spice Girls tam kadro olarak dönüyor - Magazin haberleri
        1

        1990'lı yılların popüler müzik grubu Spice Girls'ün üyesi Melanie Brown, bir önceki geri dönüşlerinde aralarına katılmayan Victoria Beckham'ın bu defa gruba dâhil olacağını duyurdu.

        2

        Melanie Brown, beş kişilik pop müzik grubunun tam kadro olarak bir araya geleceğini söyledi.

        3

        Buna göre yıllar sonra Victoria Beckham ve Melanie Brown'un yanı sıra; Melanie Chisholm, Emma Bunton ve Geri Halliwell ile birlikte sahnede olacak.

        4

        MODA KARİYERİNE AĞIRLIK VERMİŞTİ

        Grup üyeleri Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Chisholm, her ne kadar 2019'da İngiltere'de turneye çıksalar da moda kariyerine ağırlık veren Victoria Beckham ekibe katılmamıştı.

        5

        TAM KADRO OLİMPİYAT SAHNESİNDEYDİLER

        Spice Girls, en son 2012 Londra Olimpiyatları kapanış töreninde gösterişli bir performans için bir araya gelmişti. Bir defalık birliktelikte Victoria Beckham da ekipte yar almıştı.

        6

        "HAYRANLARIMIZIN SEVECEKLERİ BİR ŞEY OLACAK"

        Mel Brown, "Hayranlarımızın gerçekten sevecekleri bir şey olacak" dedi.
        Grubun 'Posh' lakaplı üyesi Victoria Beckham'ın nasıl ikna edildiği merak konusu oldu. 'Scary' lakaplı Brown, Beckham ile her zaman iletişim halinde oldukları için onu ikna etmek zorunda kalmadıklarını söyledi.

        7

        Mel Brown, "Hiçbirimiz birlikte konuşmuyoruz, hepimizin bir WhatsApp grubu var, ama bu sadece zamanlamayla ilgili. Markasıyla ve eşi David Beckham'ın kariyerini desteklemekle gerçekten meşguldü ve dört çocuğu var, bu yüzden iş doğru zamanı bulmakla ilgili ve biz bunu yapmayı başardık" dedi.

        8

        Victoria Beckham, daha önce yaptığı bir açıklamada, bu yaz bir performans sergilemeleri istenirse, pop grubuna katılmaya istekli olduğu belirtmişti.

        Fotoğraflar: Reuters, Mega, Avalon, AA, AP

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ