Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Sarı-lacivertli kulüple 4 yıllık anlaşma sağlayan 28 yaşındaki hücuma yönelik orta saha oyuncusu, Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftarca coşkulu biçimde karşılandı. Milano'dan İstanbul'a gelen Sırp oyuncuyu havalimanında Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile medya sorumlusu Orkun Yazgan karşıladı.

Fenerbahçe atkısıyla basın mensuplarına poz veren "Çok mutluyum. Büyük bir kulübe geldim. Çok iyi bildiğim bir kulübe transfer oldum. Hep birlikte en iyisini başarmak istiyoruz" dedi.

"GELMEDEN MİRKOVİC İLE KONUŞTUM"

Geçmişte kendisi gibi Juventus'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Sırp futbolcu Zoran Mirkovic ile İstanbul'a gelmeden önce kısa bir görüşme yaptığını söyleyen Krasic, halen sarı-lacivertli takımda oynayan Caner Erkin'i birlikte oynadıkları CSKA Moskova'dan tanıdığını söyledi. Krasic, Caner'in çok iyi bir insan ve çok iyi bir oyuncu olduğunu ve şimdi yeniden onunla birlikte olacaklarını kaydetti.

Bir grup Fenerbahçeli taraftarın sevgi gösterisinde bulunduğu Krasic, taraftarlarla fotoğraf çektirdikten sonra havalimanından ayrılarak Fenerbahçe'nin kulüp binasına gitti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ