PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un kaleci İhsan Poyraz'ın kalbindeki rahatsızlık nedeniyle futbolu bıraktığı bildirildi.
Manisaspor Sportif Direktörü Erman Güracar, düzenlediği basın toplantısında İhsan Poyraz'ın sezon öncesindeki sağlık taramasındaki ilk tespitten sonra bir kaç doktora daha tetkik yaptırıldığını söyledi.
Daha sonra İhsan Poyraz'ın futbolu bırakma kararının alındığını kaydeden Güracar, şöyle konuştu:
"Başkanımız ve yönetim kurulumuzun adına söylüyorum. Manisaspor olarak İhsan'a maddi manevi her türlü desteği vereceğiz. Sözleşmesindeki garanti ödemelerini gerçekleştirdi. İhsan aramızdan ayrıldı ama bizim oyuncumuz olarak kalacak. İleride futbol oynaması halinde kendisine kapımız her zaman açık olacaktır."
Kulüp doktoru Cengizhan Özgürbüz ise İhsan Poyraz'da yapılan detaylı tetkikler sonucunda kalpten çıkan büyük damarında balonlaşma görüldüğünü belirterek, "Kalecimiz İhsan'ın bu durumda profesyonel sporla ilgilenmesi mümkün değil. Çünkü yüksek eforla yapılan spor sırasında gelişen ani basınç yükseklikleri damarda ölümcül olabilecek komplikasyonlara neden olabilmektedir. Bu nedenle İhsan'ın profesyonel futbol hayatı tıbbi açıdan maalesef bitmiştir" dedi.