Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Demba Ba pas atmayıp bencillik yaparak tepkileri üstüne topladı - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Brugge deplasmanı öncesi Beşiktaş’ın son 2 Avrupa maçında gol sevinci yaşayamamıştı Demba Ba... Belçika’da ondan beklenen, bu suskunluğa nokta koyması, Kartal’ın tur yolunu sonuna kadar açmasıydı. Ancak belki de bu gol isteği Beşiktaş’ın başına dert oldu! Jan Breydel Stadı’nda dakikalar 59’u gösteriyordu. Gökhan Töre’nin golüyle 1-0 önde oynayan Beşiktaş için 2. gol rakibin fişinin çekilmesi anlamına gelecekti. Fırsat da kapıdaydı. Beşiktaş kontratağında Demba Ba topla buluştu. Brugge 3 savunma oyuncusuyla pozisyonu uzaklaştırmaya çalışırken, sağdan Gökhan Töre, soldan Olcay Şahan, ortadan da Tolgay hareketlendi. Bir başka deyişle Kartal 4’e 3 gole gidiyordu.

        3 OYUNCU BOMBOŞTU

        Ancak Senegalli yıldızın tercihi, bu noktada saç baş yoldurdu. Özellikle bomboş olan Gökhan Töre’ye pas verip arkadaşını kaleciyle karşı karşıya bırakmak yerine pozisyonu kendisi zorlayan Ba, rakip savunmaya takıldı. Dönen topla yeniden buluşan Ba, özellikle Olcay’ın pas istemesine rağmen kaleyi düşündü. Aşırtma vuruşunda top üstten auta gitti. Maç boyunca 4 şut atan tecrübeli yıldız, bu şutların hiçbirinde kaleyi bulamadı.

        OLCAY ŞİKAYETÇİ

        Demba Ba’nın pas atmadığı pozisyonda ellerini açarak tepkisini gösteren Olcay Şahan oyundan çıkarken de sinirliydi. Milli yıldızın kulübeye pozisyonu anlattığı ve şikayetçi olduğu görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ