Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old G.Antepspor'da transfer hamlesi! - Futbol Haberleri

        Türkcell Süper Lig'in ilk haftalarında aldığı başarılı sonuçlarla spor kamuoyunun dikkatini üzerine çeken Gaziantepspor'da, son haftalarda alınan kötü sonuçlar sebebiyle yönetim, devre arasında gerek görülecek yerlere transfer yapmayı düşünüyor.

        Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdüren Gaziantepspor, hesaplarını galibiyet üzerine kurdu. Hafta içerisinde antrenmanları izlemeye gelen yönetim kurulu üyeleri de takıma ve teknik heyete destek vererek, futbolcuların sorunlarını dinledi. Yönetim, Gençlerbirliği maçı öncesinde futbolcuların rutin alacaklarını ödeyerek adeta takıma doping yaptı.

        Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bilal Çeker, yaptığı açıklamada, takımın gücünün ve kalitesinin geçmiş yıllara göre ortada olduğunu belirtti. Çeker, "Bana göre Gaziantepspor şu an en iyi kadrosunu kurmuş durumda. Sezona çok iyi bir başlangıç yaptık ama ardından aksilikler bir türlü yakamızı bırakmadı. Biliyorsunuz sakatlıklar, kartlar, verilen cezalar nedeniyle sezona başladığımız ideal kadromuzu son haftalarda bir türlü kuramadık. İnşallah Gençlerbirliği maçında bu kadroyu oluşturacağız. Büyük ihtimal sakatlarımız bu maçta düzelmiş olacak ve kadrodaki yerlerini alacak. Sakat olan Beto ve Murat Şahin'in büyük bir ihtimalle bu maçta forma giyeceğini düşünüyorum" dedi.

        Futbolda inişli çıkışlı dönemler olduğunu ve bu durumunda normal karşılanması gerektiğini ifade eden Çeker, şunları söyledi: "Her zaman iniş olmaz, her zaman da çıkış olmaz. Gaziantepspor olarak ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitireceğimizi tahmin ediyorum. Şu an gördüğümüz sıkıntıları teknik heyetimizle birlikte çok iyi tespit ettik. Bunları gidermek için de yönetim olarak düğmeye bastık. İlk yarı bitiminde gerekli transferleri yapacağız. Başkanımızın da nokta transferle ilgili çalışmaları var. Hocamızın vermiş olduğu rapor var, yani biz yolumuza devam edeceğiz. Bu iş, üç veya beş haftalık bir iş değil, çok uzun bir maraton. Bu maratonda da en iyi yerde olacağımızı ümit ediyorum."

        Orhan Çiçek / İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ