Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Şen'in Trabzonspor pişmanlığı! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Volkan Şen, kulüp dergisinin Ekim sayısına özel açıklamalarda bulundu.

        Dergide yer alan röportajdan önemli bölümler şöyle:

        "Babam Çetin Şen de geçmişte profesyonel bir futbolcuydu ve benim yetişmemde emeği çok büyüktür. Bana futbolu hem sevdiren hem de bu spor dalının üzerinde durmamı sağlayan kişidir."

        'TRABZONSPOR'DA GEÇEN 2,5 YIL BENİM İÇİN BÜYÜK KAYIPTI"

        "Açıkçası Trabzonspor’da geçen 2,5 yıl benim için büyük bir kayıptı. Keşke Şenol Hoca’ya “Hazırım” demeseydim de biraz daha bekleseydim."

        "FENERBAHÇE'YE GEÇ GELDİM"

        "Fenerbahçe’ye geç transfer oldum, çünkü Bursaspor’da şampiyonluk yaşadığım dönemde de bir transfer konuşması oldu ama o dönem için gerçekleşmedi. Bu sezon başında yine böyle bir teklif gelince de, Fenerbahçe’ye geldim. Çünkü bu kulübün formasını giymeyi çok istiyordum. Hayalimi gerçekleştiriyorum.Bu sezon çok güzel bir kadro kuruldu ve ben de bu kadronun parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Tabii buraya oturmaya değil, oynamaya geldim. Hedefim; sadece Fenerbahçe’nin başarısına odaklanıp, Fenerbahçe’de çok iyi işlere imza atmak. Fenerbahçe camiası tarafından güzel bir şekilde anılmak istiyorum. İnşallah burada çok ama çok başarılı olup, uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet ederim. Yine her futbolcunun hayali olduğu gibi sarı lacivertli forma altında aktif futbolculuk yaşantımı noktalamak istiyorum."

        "Fernandao, Şener ve Ozan çok değerli ve çok kıymetli isimler. Ben, Atromitos maçında oyuna girdiğimde Fernandao’nun ne yapacağını, nereye koşacağını çok iyi bildiğim için girdiğim ilk pozisyonda orta yapıp Fernandao’nun attığı golün asistini yaptım. Bu da bu sayılan isimlerle uyumumu gösterir. Kaliteleri zaten ortada. Ancak Ozan’a ayrıca bir parantez de açmak isterim. Çok genç ve çok yetenekli bir futbolcu. Uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet edecektir."

        "Bu takımın zamana ihtiyacı var. Zaman içinde her şey daha güzel olacak, hocamızın oturtmak istediği sistem gün geçtikte yerleşecektir."

        "UEFA'DA FİNAL OYNAYACAĞIZ"

        "UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçımızda kötü bir sonuç almış olabiliriz ama hiç kimse merak etmesin Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya, büyük bir takıma yakışır şekilde UEFA’da elimizden geleni yapıp, inşallah final oynayacağız."

        "Kısa sürelerle görev almış olabilirim ama bıraktığım etkinin önemli olduğunu düşünüyorum. Milli takımda ise son oynadığım maçta çok fazla gol pozisyonuna girdim ama yine de iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum."

        "Emre Ağabey ile aynı takımda oynayamadığım için çok üzülüyorum. Keşke olsaydı da beraber oynasaydık."

        "Bursaspor maçında Bursasporlu taraftarların protestolarından sonra taraftarımızın bana sahip çıkması beni gururlandırdı ve mutlu etti. Ben de buna karşılık olarak; Fenerbahçe forması ile güzel bir futbol sergileyip, Fenerbahçe’nin başarısında pay sahibi olup onlara teşekkür etmek istiyorum."

        VOLKAN ŞEN'İN FUTBOL HAYATI

        7 Temmuz 1987 doğumlu Volkan Şen, Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da sağ açık mevkinde görev yapmaktadır.

        2005 yılında Bursaspor altyapısında iken profesyonel sözleşme imzalayan Volkan Şen, 2007-2008 sezonunda Bursaspor A takımına yükseldi.

        Ertuğrul Sağlam'ın oyuncuyla yaşadığı problemler sonrasında süresiz kadro dışı bırakılan Volkan Şen, bir süre futbol oynamadan kulüp arayışına girdi. Trabzonspor'un futbolcu için ideal bir bonservis önermesi üzerine, Trabzonspor Bursaspor'un teklifini uygun bulup oyuncuyu 2011 yılında transfer etmiş oldu.

        Trabzonspor'da sallantılı dönem geçiren Volkan Şen, bir taraftarın annesine küfür etmesiyle sahadan kendi isteğiyle ağlayarak ayrılmış ve bu olayın üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından süresiz kadro dışı bırakılmıştır.

        2014-2015 sezonunda futbol yeteneğinin mimarisi Bursaspor'a tekrar dönen Volkan, 43 maçta 12 gol kaydetmiş, fakat ayrılmaya niyetlendiği için antrenmanlara çıkmayıp kadro dışı kalmıştır. Ardından Fenerbahçe ile görüşmeye başlayan Volkan Şen, Sarı Lacivertliler ile anlaşıp takıma katılan 3'ncü Bursasporlu Futbolcu olmuştur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ