Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Saldırı sonrası tüm spor organizasyonları iptal! - Futbol Haberleri

        Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelen terör saldırıları sonrasında bölgedeki tüm spor organizasyonları iptal edildi.

        Fransa Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Paris'in bulunduğu Ile-de-France bölgesindeki tüm spor müsabakaları durduruldu. Açıklama, Paris Belediyesi'nin kentte müzeler, havuzlar, kütüphaneler ve halk pazarlarının açılmayacağını duyurmasının ardından geldi.

        Paris'te bugün oynanması planlanan Racing 92 ile Glasgow arasındaki Avrupa Rugby Kupası mücadelesi ve pazar günü yapılacak Paris Saint Germain-Tremblay hentbol müsabakası iptal edildi. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off maçları nedeniyle ülkedeki futbol liglerine zaten ara verilmişti.

        Dün gece en az 120 kişinin hayatını kaybettiği saldırılardan biri de Stade de France yakınlarında gerçekleştirilmişti. Fransa ile Almanya arasındaki dostluk maçının oynandığı sırada Stade de France'ın çevresindeki saldırıda en az 4 kişi hayatını kaybetmiş, statta bulunan Fransa Cumurbaşkanı François Hollande, yoğun güvenlik önlemleri altında olay yerinden ayrılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ