Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Muhammet Demir'den Trabzonspor itirafı - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor ve Trabzonsporlular, bu yılın da ilk yarısına 6 gol 3 asistle damga vuran 23 yaşındaki Muhammet Demir'i artık 4 gözle bekliyor. Euro 2016’ya gitmek için sabırsızlanan Muhammet de büyük bir takımda çok daha iyi performans sergileyeceğine inanıyor. Herkesin konuştuğu başarılı oyuncu, Fanatik Gazetesi'ne verdiği röportajda merak edilenlere cevap verdi.

        "TRABZONSPOR'A HAZIRIM"

        Trabzonspor'a ilgisinden ötürü teşekkür eden Muhammet, "Transfer konusunda başkanımız açıklama yaptı geçenlerde. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da aynı şekilde açıklama yaptı. Beni istediklerini söyledi. Tabii seviniyorum böyle şeyler görünce, mutlu oluyorum. Ben kulübe para kazandırmadan gitmek istemiyorum. Trabzonspor Başkanı’na da buradan teşekkür etmek istiyorum. Çünkü çoğu insan verdiğimiz savaşın farkında değil. Farklı bir durum var burada. İnsanlarmaça göre değerlendiriyor. Ben santrforum, top gelirse varım. Bazı şeyler benim elimden çıkıyor çoğu zaman. Burada yaptığımız işin değerini bilen insanlargördükçe açıkçası mutlu oluyorum." dedi.

        Trabzonspor'a giderse oynayacağının altını çizen Muhammet, "Yedek kalırım, mücadele etmem gerekir ama bir hedef koyduysan her şeyi göze alacaksın. Ona göre gideceksin büyük takıma..." ifadelerini kullandı.

        "DAHA FAZLA..."

        "Lige başlarken kötü başlıyoruz ama rahat devam ediyoruz. Kendi adıma ise şimdilik gol ve asist sayımı yeterli görmüyorum. Daha fazlasını yapmalıyım." diyen Muhammet Demir, "Türkiye’deki bütün savunma oyuncuları aynı. Onlarla mücadele etmek kolay değil. Benim için farketmiyor. Çünkü hepsinden dayak yiyorum. O olmuş, bu olmuş farketmiyor. Sert oyunda problem yok. Ama gaddarlığa girince iş değişiyor. Yıldırmaya çalışıyorlar. Art niyet olmadığı sürece sorun yok." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ