Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Alttan ısıtma tüm gün çalışmıştı" - Beşiktaş Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de dün Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanması gereken Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçı, yoğun kar yağışı nedeniyle 5. dakikada müsabakanın hakemi Mete Kalkavan tarafından ertelenmişti.

        Erteleme kararının ardından Başakşehir'deki stadın alttan ısıtma sisteminin çalıştırılıp çalıştırılmadığı büyük merak konusu olurken, Beşiktaş Kulübü Stat Müdürü Turgut Akhan, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

        Maç günü sabah erken saatlerde stada gittiğini ifade eden Akhan, "Saat 09.30'da temsilcilerle stat gezildi. Alttan ısıtma sistemi de o andan itibaren devredeydi. Zaten tüm gün otomatik olarak çalışıyordu" dedi.

        "Statta herhangi bir eksiklik yoktu, her şey mükemmel işliyordu" diyen Akhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Isıtma sistemi 11 ila 15 derece arasında çalışıyordu. Herhangi bir problem yoktu. Zaten sistem devrede olmasaydı, gün boyu yağan yağmur ve daha sonra saat 19.00 gibi başlayan kar nedeniyle zemin buz tutardı. Zeminde buzlanma yoktu. Maçın hakemi 'İyi göremiyorum, çizgileri seçemiyorum' şeklinde ifadeler kullandı. Kar yağışı da devam ettiği için karşılaşma, ileri bir tarihe ertelendi."

        Medipol Başakşehir Kulübü yetkilileri de yaptıkları kısa açıklamada, stattaki alttan ısıtmanın sürekli faal olduğunu, sistemin dün de aynı şekilde sorunsuz bir şekilde çalıştığını ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ